Bir Devle Çalışmak Hem Çok Güzel Hem Çok Riskli
5.04.2017 08:22:14 0

Bir Devle Çalışmak Hem Çok Güzel Hem Çok Riskli

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Türk Telekom Bayi Murat Şahin hem şirket hem de müşterilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "Bir devle çalışmak hem çok güzel hem çok riskli. Avea ve TTNET`in Türk Telekom çatısı altında birleşmesi dev bir şirke

Kahramanmaraş'ın siyaset ve iş adamlarına da hizmet veren Murat Şahin Piazza AVM'de ki iş yerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan, birbirinden yetenekli ve güler yüzlü personeli ile Kahramanmaraş'ın hizmetinde olduğunu belirterek daha önce Avea bayisi olduğunu geçtiğimiz 2016 yılının Ocak ayında iki devin yani Avea ve TTNET'in Türk Telekom çatısı altında birleşmesi ile çok güzel şeylerin yaşandığını bununda vatandaşlar üzerinde güzel bir etki yarattığını ve vatandaşların Türk Telekom'a güvenlerinin arttığını söyledi. Şahin sözlerine şöyle devam etti: " Mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetlerimiz `Türk Telekom` çatısı altında bir araya getirilerek yeni bir dönem başlatıldı. Bu yeni dönemde, Türk Telekom tüm Türkiye`ye yayılmış fiber altyapısı, hem mobil, hem sabit alandaki hizmetlerin de kendini gösterdi. Peki bu ne anlama geliyor? derseniz bu en yüksek kapasite, en yüksek hız, en yüksek servis kalitesi, en geniş ürün portföyü, tek noktadan hizmet, tek çağrı merkezi ve tek internet sitesi anlamına geliyor. İşte bütün bunlar bir araya gelince de geriye tek bir şey kalıyor, şirketine güvenmek, bu güveni arkana alarak güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyeti. Çok şükür biz çalışma arkadaşlarım ile bunu başardık iş yerimizin kapısından giren herkes buradan çıkarken güvenli ve güler yüzlü hizmet almanın huzuru ile çıkıyor. Onların yüzündeki bu huzur bizimde daha huzurlu, daha güvenli çalışmamızı sağladığı için buda başarıyı getiriyor. Ben öncelikle bu güveni bize verdiği için Türk Telekom'un değerli yöneticilerine, ardından bize güvendikleri için müşterilerimize ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak için çalışan sevgili çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor birbirinden cazip avantajları olan işyerimize bir kahvemizi içmeye bekliyoruz" dedi.

Türk Telekom müşterilerinden Akın Ozan ise Türk Telekom ailesine geçen yıl katıldığını belirterek: " Geçen yıl bu iş yerinin önünden geçerken merak edip içeri girdim içeride gördüğüm güler yüz ve samimiyet beni Türk Telekomlu yaptı, bir süre kullandığım hattımdan çok memnun kaldım ve eşimin, kızımın, oğlumun hatlarını da Türk Telekom'a geçirdiğim gibi zannediyorum operatör hizmetlerinden memnun olmayan en az on kişiyi de bu güler yüzlü ve güvenilir hizmetle tanıştırdım" dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.5° / 10.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı