``Bu ülkenin birleştirici partisi AK Parti`dir``
Siyasi 29.06.2015 08:33:55 0

``Bu ülkenin birleştirici partisi AK Parti`dir``

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, ``Pensilvanya ile PKK ve Kandil`in, HDP ile MHP`nin, Saadet Partisi ile CHP`nin aynı hedefe düşmanlık yaptığını gördük`` dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, ''Pensilvanya ile PKK ve Kandil`in, HDP ile MHP`nin, Saadet Partisi ile CHP`nin aynı hedefe düşmanlık yaptığını gördük'' dedi.

Kaynak, ''yeniden birlik ve beraberlik'' temalı, parti kurucuları ve AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatıyla buluştukları bir tesiste seçim süreci ve sonrasını değerlendirdi.

Türkiye`nin en karanlık yıllarının yaşandığı 2001`de millete yeni bir umut hareketi olarak ortaya çıkan AK Parti`nin kurulduğu günden beri hizmet veren çok değerli insanlarıyla bir arada olduklarını dile getiren Kaynak, AK Parti`nin kurucu kadrolarının bir çoğuyla birlikte olmakta duyduğu mutluluğu aktardı.

Partinin kuruculara birçok şey borçlu olduğuna dikkat çeken Kaynak, şunları kaydetti:

''7 Haziran`da yapılan seçimin neticesinde bir tablo ortaya çıktı. Bu tablo önemli fakat girerken oluşan şartları bir düşünelim. Adeta yedi düvel bütün şer odakları bir tarafta AK Parti bir taraftaydı. Pensilvanya ile PKK ve Kandil`in, HDP ile MHP`nin, Saadet Partisi ile CHP`nin aynı hedefe düşmanlık yaptığını gördük. Allah`a hamd olsun 19 milyon oy, yüzde 41 AK Parti ile beraber oldu. Bir miktar geriye gidiş var bunu yok sayamayız bunu görmezden gelemeyiz. Elbette hatalarımız ve kusurlarımız olmuştur. Bunlar şimdi ayrı ayrı çalışılıyor. Ama şunu görüyoruz ki yine milletin umudu AK Parti. Bu ülkenin birleştirici partisi AK Parti`dir. Çünkü  Türkiye`nin her yerinden milletvekilimiz var.''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise AK Parti`nin büyük bir dava ve medeniyet yolculuğu olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bu yolculuk şimdi daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini belirten Erkoç, bu günlere gelinmesinde de milletin büyük emeğinin olduğunu söyledi.

AK Parti Onukişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir de AK Parti`nin kurulduğu günden beri partiye hizmet edenlere teşekkür edip, hayatını kaybedenlere de başsağlığı diledi.

Partinin kurucularının toplantıda yer aldığını anımsatan Özdemir, ''Geçmişte sizin taşıdığınız ve dalgalandırdığınız bu bayrağı daha yukarılara taşımaya size söz veriyoruz'' diye konuştu.

Programa, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, İlker Çitil, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 24. dönem milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti`nin kuruluşunda yer alan milletvekili, belediye başkanları ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. (AA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı