Erbakan Hoca Anıldı
Gündem 5.03.2018 18:49:39 0

Erbakan Hoca Anıldı

Türkiye siyasetinin temel yapı taşlarını döşeyen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocayı Anma Programı kapsamında Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Erbakan Hocayı Anma Programı' Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşen program


Programa,  21. Dönem Milletvekili Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Geçer, Cumhuriyet Halk Partisi Türkoğlu İlçe Başkanlığı, İyi Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığı Ve Yönetimi, Büyük Birlik Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı ve Yönetimi katıldı.


 


ERBAKAN HOCAMIZIN EN BÜYÜK PROJESİ YERLİ VE MİLLİ KALKINMADIR


Kahramanmaraş Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, Erbakan Hoca'yı anma programı kapsamında açılış konuşması yaptı. Erbakan Hoca'nın Dünya ve Türkiye siyasetinde derin izler bıraktığının altını çizen Pınarbaşı, ‘Doğu'nun ve Batı'nın çocukları saf saf namaza durana kadar Milli Görüş davası çalışmaya devam edecektir.' Dedi.


Başkan Pınarbaşı, Milli görüş davasının İnsanlık tarihi ile özdeş olduğunu belirterek, Erbakan Hoca'nın Türkiye ekonomisini tekrar ayağa kaldırmak için ‘Ağır Sanayi Hamlesi' ve birçok alanda yenilikler getirdiğini ifade etti.


Başkan Pınarbaşı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:


"Toplantımıza iştiraklerinden dolayı bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milli görüş davası insanlığın başlangıcından bu yana temeli olan bir davadır. İnsanlığın başlangıcı Hazreti Adem'den bu yana Hak ile Batıl davası nasıl devam ediyorsa, Milli görüş davası da bugüne kadar geldiği gibi bugünden sonra da devam edecektir. Herşeyin bittiği bir dönemde rahmetli hocamız adeta kendisini ortaya koyarak tırnakları ile kazıdığı bu davayı bugünlere getirmiştir. Bütün kınamalara rağmen davasına sadık kalan ve bu yolda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Erbakan Hoca hiç arkasına bakmadı çünkü büyük liderler hiçbir zaman arkasına bakmazdı. Bizim gayemiz 80 milyon vatan evladının ve yeryüzünde yaşayan bütün insanlığın saadeti için çalışıyoruz demişti. Her şeyin bittiği bir dönemde ahlak ve maneviyat bayrağını dayandırarak bu milletin asıl gücü olan imanlı evlatlarını yetiştirdi ve bugünlere geldik. Hocamızın bizden istediği en önemli ilkelerden bir tanesi heyecandı. Biz genç bir teşkilat ve yönetim kurarak hocamızın bu söylemine katkıda bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Hocamız yaptığı çalışmalar ile bütün dikeyleri yatay hale getirdi. Muhterem kardeşlerimiz bizler sadıklar ile birlikte bu davayı hiçbir zaman terk etmedik ve terketmeyeceğiz. Rabbim bizleri bu davada ayaklarımızı sabit kılsın. Yeni bir Dünya'nın kurulmasına kadar çalışmaya devam edeceğiz. Erbakan hocamız görevini yaptı ve ahirete intikal etti. O görevini yaptıktan sonra asıl görev bize düşüyor. Asıl görev yeni bir dünya kurma görevi bize düşüyor. Hocamız bize ‘Gençler sizden bir şey istiyorum, Heyecan, Heyecan, Heyecan' derken bugün Ezilen coğrafyaların mazlum çocukları için heyecan istiyordu. Biz heyecanlıyız ve davamızdan dönmeyeceğiz. Bizler çalışacağız gayret edeceğiz bu davayı istenildiği noktaya getireceğiz. Afrin'de Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, Kalanlara başsağlığı diliyorum."


 


ERBAKAN HOCA DÜNYA LİDERİYDİ


21. Dönem Milletvekili Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Geçer, Günün anlam ve önemi adına yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın Dünya Siyasetini yönlendirebilecek kadar zeki ve profesyonel bir siyasetçi olduğunu belirtti.


Erbakan Hoca'nın vefatında cenazesine Dünya'nın dört bir yanından önemli mevkilerde kişilerin geldiğini belirten Geçer, Türkiye'nin siyasi anlamda idol olarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı örnek alması gerektiğini vurguladı.
Geçer:


"Merhum hocamızın aramızdan ayrılışının 7. Yıldönümünü anmak üzere burada bulunmaktayız. Hocamıza ve tüm geçmişlerimize, Mehmetçiklerimize Şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Erbakan Hocamız, Türkiye'de çığır açmış liderlerden biridir. Alışılmış öğretilmiş politikaların dışında yerli ve milli tarzı tekrar gündeme getirerek düşünce yapımızı tekrar canlandırmış bir liderdir. Bugün Türkiye'mizde ve bütün mazlum toplumlarda hocamızın açtığı bu çığırın üzerinde çalışan insanlar var. Herkes merhum hocamız ile ilgili büyük bir liderdir, Bilgi Liderdir görüşlerinde birleşiyor. Hocamızın vefatında o gün Dünya'nın her yerinden insan saf tutarak hocamızın hakkını teslim ettiler. Hocamızın açtığı en önemli çığırlardan biri bizim kendi değer yargılarımız ile olaylara bakmayı öğretti. Tanzimat ile beraber Türkiye'de batılılaşma süreci başlamıştı. Bu dönem içerisinde Türkiye'de batılılaşma projeleri uygulandı ama hocamızın yaptığı yeni çığırlar ile batıdan daha egemen ve daha kalkınmış bir ülke haline getirmek üzere mega projeleri vardı. Türkiye şu anda kalkındığını söyleyemeyiz. Biz bugün İleri teknoloji, yatırım malları, ağır sanayide söz sahibi değiliz. Bizim Dünya da söz sahibi olabilmemiz için mecburen bu alanlarda yatırım yapmamıza bağlıdır." Dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.5° / 10.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı