Fatih Mehmet Ceyhan, yılın adamı oldu
Spor 7.05.2015 09:42:09 0

Fatih Mehmet Ceyhan, yılın adamı oldu

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ``Sezon başında hiç oyuncusu yokken devir aldığı Kahramanmaraşspor`u tek başına ligde tuttu ve yılın adamı oldu``

Geçtiğimiz yıl büyük sıkıntıların ardından tarihi bir başarısızlıkla ligden düşen Kahramanmaraşspor`u sezonun başlamasına kısa bir süre kala devir alan ve hiç oyuncusu kalmayan kırmızı-beyazlıları lige hazırlayarak ligde tutan Başkan Fatih Mehmet Ceyhan yılın adamı oldu.

2014-2015 sezonu başında herkesin ligden düşmesine kesin gözüyle baktığı bir takımı tek başına aldı ve kısa sürede lige hazırladı. Yalnız kalmasına rağmen kendi çıkar ve menfaatlerini bir kenera bırakarak Kahramanmaraşspor`u ilk önce kurumsallaştırdı ardından da kulübe yatırım yapmaya başladı. Altyapısı aktif hale geldi. Basketbol şubesi kuruldu. Yabancı oyuncuların borçları ödendi. Eski oyuncular bir çoğu ile protokol imzaladı ve borçları yapılandırdı. SGK ve Vergi borçlarını taksitlendirdi ve taksitlerini ödedi. Kadrosunu güçlendirdi ve takıma devre arası 21 oyuncu daha transfer ederek gelecek sezonun yapılanmasını da bitirdi. Leo adından kulübün kendi spor giyim markasını kurdu. Yeni sezonda Kahramanmaraşspor`un altypı da dahil bütün takımları Leo Markalı Kahramanmaraşspor ürünleri giyecek.

CEYHAN ''BU BİR SOSYAL VEBAL''

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ''Hani derlerya sosyal sorumluluk projesi diye. Ben buna farklı isim veriyorum. Bence Kahramanmaraşspor bir Sosyal Vebal projesidir. Bu şehirde kazanıp, bu şehrin takımını görmezden gelmek bize yakışmazdı. Birilerinin bize sorumluluk yüklemesini beklemeden bu görevi kendi üzerimizde bir sosyal vebal olarak gördük. Günlük hedefler kolay hedeflerdir. Biz günlük hedefler yerine daha akılcı ve ileriye dönük projeler düşünüyoruz. Attığımız bütün adımlarda hep geleceğin kurgulanması yatıyor. Kahramanmaraşspor kişilere ve kurumlara bağlı kalmamalı. Bunun için çaba harcıyoruz. Öncelikli hedeflerimizden biri de kulübün yıllardan beridir süre gelen büyük borç yükünün tamamen bitmesidir. Kahramanmaraşspor`u borçsuz bir kulüp haline getirirsek kendi yağında kavrulacak bir ortama kavuşacaktır ve kendi ayakları üzerinde  duracak bir hale gelecektir. Leo Markası ve Spor Okulları projesi kulübün yine hem oyuncu yetiştirmesi hem giderlerinin dengelenmesi hem de yan gelir kaynaklarına sahip olması içindir. Piazza AVM ve Kahramanmaraşspor Store yine daha önce hiç yapılmayan projelerdir. Bu projelerin hedefi de yine kulübün marka değerinin artması, gelir-gider dengesinin sağlam bir zemine oturması için hayata geçirilmiştir. Kahramanmaraşspor bu projeler sayesinde tam anlamıyla büyük bir kurumsal yapıya kavuşmuş olacaktır. Kendi başımıza bırakılmak bizim gelecek hedeflerimize de darbe vurur. Bu nedenle artık şehirdeki kurum ve kuruluşların iyi niyetle attığımız bu adımlarda yanımızda durmaları gerekmektedir. Daha önceden her fırsatta iş adamlarının, valilerin ve belediye başkanlarının kapısını çalıp para isteyen değil, sabit gelire kavuşmuş kendi ayaklarında duran bir Kahramanmaraşspor oluşturmak için desteğe ihtiyacımız var. Ben demiyorum ki herkes bana milyonlar versin. Örneğin ben önce kendimi kaynaklarımı ortaya koyayım, masraf ve giderlerin % 80`inin karşıladım mı? O zaman geriye kalan %20 de bana destek verin. Bunu da bağış olarak değil reklam olarak verin. Yasal ve hakkaniyetle yapalım. Yani destek veren kurum veya kuruluş faturasını alsın, reklamını yapalım ve bir taşla üç kuş vurmuş olalım. Böylece herkesin gönlü olsun. Bu kulüp ne kendi ayakları üzerinde durursa o zaman bütün büyük hedefler birer ikişer gerçekleşmeye başlar. Bugün hayal gibi gördüğümüz Süper Ligde gerçek olur. Hatta Süper Ligde kalıcı bir Kahramanmaraşspor meydana gelebilir''diye konuştu. (SERDAR BURSALI)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

29.6° / 14.2°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı