Gazeteciler Fuarın İlgi Odağı Oldu
Gündem 14.04.2014 13:46:42 0

Gazeteciler Fuarın İlgi Odağı Oldu

Uluslararası fuarda gazeteciler rüzgârı esti.

1. Kahramanmaraş Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya fuarının açılışına Gazeteciler standı damga vurdu.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti, Yorum Gazetesi, Anadolu Bakış Gazetesi, Ulusal olarak yayınlanan Ekonomim Gazetesi ve Markasi Haber'in açtığı stant ziyaretçi akınına uğradı.

Başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Adnan Toprak gibi isimlerin ziyaret ederek ilgi gösterdiği Gazeteciler standı şehrin tanıtımına sağladığı katkıdan dolayı büyük övgü aldı.

Fuarın ilk gününde ziyaretçi akınına uğrayan Gazeteciler standında, Yorum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kürşad Kerem Akçakale ve Ekonomim gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Alper Gültepe misafirlere bilgi verdi. Kahramanmaraş'ın tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı basın mensuplarına teşekkür eden ziyaretçiler fuarda açılan stanttan dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Açılıştan sonra fuarı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, gazeteciler standının da açılmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek: "Bu fuarlar güzel organizasyonlar, şehrimizin tanıtımı açısından ve vatandaşlarımızın değişik illerdeki ve ülkelerdeki ürünleri tanıması açısından da önemli. Gazetecilerimiz de Kahramanmaraş'ın tanıtımı için bir stant açmış, bunun için de kendilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Gazetecilerin, açtığı stantla şehrin tanıtımına önemli bir katkı sağladığına vurgu yaparak şunları dile getirdi: "Kahramanmaraş uluslar arası el sanatları fuarında basın standını da gezdik çok mutlu olduk. Kendileri bu fuar vesilesiyle Kahramanmaraş'ın tanıtımına katkıda bulunuyorlar. Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti, Yorum Gazetesi, Anadolu Bakış Gazetesi ve Markasi Haber'e böyle bir organizasyona katıldıkları için teşekkür ediyorum."

Gazetecilerin açtığı standın fuara farklılık kattığını belirten Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanı Necati Okay şunları söyledi: "Şu anda el sanatları fuarına yoğun bir teveccüh var, birçok Kahramanmaraşlıyı burada gördük. Bu stantlarda ilginç, değişik Kahramanmaraş'ta bulunmayan, vatandaşlarımızın ilgisini çekecek ürünler mevcut. Hem tanıtım hem de ticaret açısından başarılı olacağı kanaatindeyim. Bu tip fuar organizasyonlarını periyodik hale getirmemiz lazım. Gazeteci arkadaşlarımızın açtığı stantta buraya değişik bir güzellik katmış, Kahramanmaraş'ın tanıtımına faydası olacağını düşünüyorum."

2014 yılı içerisinde makine ve tekstil fuarının yapılacağını aktaran Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Toprak, basın standını ziyaretinde yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Uluslar arası bir fuarın şehrimizde yapılıyor olması bizi son derece memnun etmiştir. Biz Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür fuar organizasyonlarını destekliyoruz. Şimdiye kadar iş çevrelerinden ve kamuoyundan şehrimizde fuar organizasyonları neden olmuyor gibi bir serzeniş duyuyorduk. Bu uluslar arası fuarın ilki ve bunun devamı da olacak, önümüzdeki 11. Ayda uluslar arası makine ve tekstil fuarının da gerçekleşeceğini şimdiden duyurmak istiyorum. Burada şehrimizin tanıtımı adına gazeteciler cemiyetinin de stant açtığını gördük, ziyaret ettik. Fuara katılmanın heyecanını arkadaşlarımız da görüyoruz. Kahramanmaraş'ımızın yöresel ürünlerini ve sanayi üretimlerini tanıtma adına fuar ziyaretçilerini bilgilendirme konusunda gazetecilerimizin çok ciddi bir görev üstlendiğini görüyoruz. Bu anlamda kendilerini Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak tebrik ediyoruz."

İlk günden itibaren fuarın ilgi odağı olmayı devam ettiren Gazeteciler standında Yorum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kürşad Kerem Akçakale ve Anadolu Bakış ve Ekonomim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Alper Gültepe Kahramanmaraş ve yerel gazeteler hakkında tanıtım yapmaya devam ediyor. (Murat KAVUN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı