İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç Ve Başkan Okay Dulkadiroğlu`nun Hizmetlerini Yerinde İnceledi
10.08.2017 09:21:36 0

İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç Ve Başkan Okay Dulkadiroğlu`nun Hizmetlerini Yerinde İnceledi

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile birlikte Dulkadiroğlu`na kazandırılan hizmetleri yerinde inceledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi`nin devam eden projelerini yerinde inceleyen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, vatandaşın ihtiyacına göre yerinde hizmetlerin yapıldığını söyledi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile birlikte, Peynirdere ve Yusufhacılı Mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesis projelerini inceleyen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalattin Güvenç,'' `İbadet aşkıyla çalışırsanız sonuçlarını elbette alırsınız. Hedefimiz şehrimizin tüm merkezlerini yaşanabilir hale getirmektir'' dedi.
Dulkadiroğlu Belediyesi`nin şehir merkezine yapılan hizmetlerin aynısını kırsal mahallelere de taşıdığını aktaran Güvenç, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ''Alt yapısı çözüme kavuşturulmuş ve sosyal projelerin yapıldığı kırsal mahallerimizi ziyaret ederek hizmetleri inceledik. Dulkadiroğlu Belediyemiz sadece Peynirdere mahallemizde 47 bin metre kare kilit parke çalışması yaparak alt yapı sorununu ortadan kaldırmıştır. Şimdi  ise vatandaşımızın ihtiyacı doğrultusunda hizmetlerini sosyal tesislerle tamamlıyoruz. Bir çok açıdan kullanışlı bir sosyal tesisin bu bölgeye kazandırılması bizleri son derece mutlu etti. İbadet aşkıyla çalışırsanız bu hizmetleri net bir şekilde göre biliyorsunuz. Merkez mahallelerdeki tüm hizmetleri kırsal mahallelerimize de götürme arzusundayız. Bunun için belediyemiz güzel çalışmalar yapmakta. Bu bölgelerimizi yaşanabilir hale getireceğiz. İnsanımız her şeyin en iyisine layıktır.''
Güvenç`in ardından kısa bir konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kırsal mahallelere yaptıkları hizmetleri anlattı. Merkez mahallelerde bulunan hizmetlerin aynısını kırsal mahallelere de taşıdıklarını aktaran Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ''Meclisin de tatile girmesiyle birlikte partimiz yaz programlarına hız verdi. Vekillerimizle birlikte bölgemizi karış karış gezerek hizmetleri yerinde inceliyoruz. Peynirdere ve Yusufhacılı mahallelerimizin alt yapı sorununu büyük ölçüde tamamladık. Şimdi ise bu bölgelerimize sosyal tesisler kazandırmak için mesai harcıyoruz. Bu kapsamda mahallemize güzel bir sosyal tesis yapmayı uygun bulduk. Sosyal tesisimiz 400 metrekareye yakın bir kapalı alana sahip. İçerisinde muhtarlık ofisi, bay bayan ayrı olmak üzere iki salonu, yemekhane, kütüphane ve geniş bir avluya sahip güzel bir sosyal tesisi Peynirdere mahallemize kazandırıyoruz. Peynirdere ve bölgesinde bulunan mahallelerimize hitap edecek bir eser yapıyoruz. Düğün, taziye ve çeşitli aktiviteler için kullanılacak güzel bir projeye imza attık.''
İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, partililerle birlikte Dulkadiroğlu Belediyesi`nin bölgede yaptığı yatırımları tek tek gezerek vatandaşla hasbıhal etti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı