İskurdan Şehit Ailelerine Destek
Gündem 1.09.2016 08:26:13 0

İskurdan Şehit Ailelerine Destek

Tekstil devi İSKUR, 15 Temmuz darbe girişimin vatan için canlarını feda eden şehitlerimiz için açılan dayanışma fonuna 500 bin lira yardımda bulundu.

İSKUR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, "Ey şehidim, emanetin emanetimizdir. Gözümüz gibi bakacağız" dedi.

HABER MERKEZİ

 

KAHRAMANMARAŞ'IN tekstil devi, binlerce insanın ekmek kapısı İSKUR, 15 temmuz darbe girişimini engellemek için canlarını seve seve veren demokrasi şehitleri adına yurt genelinde başlatılan "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Dayanışma Fonu"na 500 bin lira bağışladı. İSKUR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, bu vatan uğruna hayatlarını kaybeden şehitlere ne yapılsa az geleceğini belirterek, "Biz bu tür kampanyalara her zaman duyarlı olduk. Şehitlerimize her şey feda olsun. Bugün ülkemiz uçurumun kenarından döndü ise bu şehitlerimizin sayesinde" dedi.

 

TANKLARIN ÖNÜNE YATTILAR

Türkiye'yi parçalayıp bölerek dış güçlere teslim etmek isteyen vatan haini FETÖ'cü teröristlerin kalkıştığı darbe girişiminin milli iradenin ortaya koyduğu gücü aşamadığını belirten İSKUR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, "Başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, Başbakanımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin kararlı tutumu, vatanına sahip olmak için tankların önüne yatarak, kurşunlara koşan milletimizin hainlere karşı durması sayesinde ülkemiz uçurumun eşiğinden dönmüştür" diye konuştu.

 

"EMANETİN EMANETİMİZDİR"

Darbe girişiminde 250'den fazla vatan evladının can verdiğini, 2 binden fazla kişinin gazi olduğunu vurgulayan Kadir Kurtul, "Bugün evimizde, işyerimizde huzur içinde oturuyorsak bunu hayatlarını veren şehitlerimize, kanlarını akıtan gazilerimize borçluyuz. Türk milleti bu vatanı bölmek isteyenlere karşı tek yürek oldu. Verdiğimiz demokrasi savaşı ile dünyayı kendimize bir kez daha hayran bıraktık. Ülkemizin bekası için canlarını veren vatan evlatlarının geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkmak ise boynumuzun borcudur. Ey şehidim, merak etme emanetin emanetimizdir" şeklinde konuştu.

 

İSKUR ÖNDE YÜRÜYEN KURUM

Türkiye'nin 17/25 Aralık sonrasında hain FETÖ'cü teröristlerin yüzünü gördüğünü ancak 15 temmuz darbe girişiminden sonra bu vatan hainlerinin ne yapmak istediklerini tüm çıplaklığı ile gerçek manada dünyanın anladığını vurgulayan Kadir Kurtul şöyle dedi: Vatanı uğruna hayatlarını veren şehitlerimizin geride bıraktıklarının mağdur olmaması için ülke genelinde kampanya başlatıldı. İSKUR olarak dayanışma fonuna 500 bin lira katkıda bulunduk. Türkiye Cumhuriyeti'nin hassasiyetlerine her zaman duyarlı olan İSKUR, böyle durumlarda en önde yürümek zorunda olduğunun bilinci ile hareket etmiştir'' diye konuştu

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ OLMASAYDI?

ISKUR Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul ‘'şehitlerimiz ruhlarını şad etmek o yetimlerin gözyaşını dindirmek, şehit analarının ve şehit eşlerinin yanında olmak bizim boynumuzun borcudur. Eğer onlar tankların önüne atılmasaydı, kurşunların üzerine gül bahçesine girer gibi girmeseydi bugün belki de biz değil bizim çocuklarımızın geleceği de bitmişti'' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.5° / 10.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı