Kamil Dalkara Göksun`da AK Partiyi Topa Tutu
Siyasi 27.05.2015 10:07:34 0

Kamil Dalkara Göksun`da AK Partiyi Topa Tutu

Siyasi partilerin çalışmalarına hız kazandırdığı şu günlerde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genç ve çalışkan milletvekili adayı Kamil Dalkara Göksun İlçesinde ilk mitingi gerçekleştiren isim oldu. Göksun İlçesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Dalkara, yo

Haziran 2015 Genel Seçimleri kapsamında yoğun bir çalışma temposu yürüten CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara seçim çalışmaları kapsamında Göksun İlçesinde düzenlenen miting'e CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Milletvekili Adayları Emre Kazancı, Selim Sümen, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı ve CHP'nin gövde gösterisi yaptığı Göksun mitingi görülmeye değerdi.

Göksun İlçesinde Toplanan Yaklaşık 1500 Kişiye seslenen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara Konuşmasına "AKP hükümetini protesto alkışlarının yükseldiği miting alanında yaklaşık 1500 kişiye seslenen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara; Sizleri AKP'yi yani adında adalet olan partinin gidişini alkışlayarak göndermeye davet ediyorum. Devleti kendileri için kullandılar. Devlet bakidir ama hükümetler geçicidir. Bunların da dönemi kapanıyor. Teşekkür ediyorum alkışlarınıza. Hükümetler milletinin halkının yaşamını kolaylaştıracak. Onlar yapamadılar ama biz kolaylaştırmayı vaad ediyoruz. Genel Başkanımız ilk 100 gün ve bir yılda yapacaklarını açıklayarak seçim meydanlarında bizlerin daha rahat olmamızı sağladı. Biz buradan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na da bir kez daha teşekkür ediyoruz.. Pazarcı esnafımız gelirini arttırmanın davasındayız. Çiftçinin, yaşlının, emeklinin, işçinin gelir düzeyini arttırarak yüzlerini güldüreceğiz.'' dedi.

 AKP'yi eleştirileriyle topa tutan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara  ; "Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde bu zalim düzene, bu tiran düzene, bu hırsız düzene dur demek için seçim meydanlarına çıktı. Şunu bilelim; hiçbir ülkede ister İslam ülkesi olsun ister Hıristiyan ülkesi olsun din adı uğrunda ‘ben dindarım' diye bir ülkeyi yiyip bitiren, bir ülkede hırsızlık yapan, bir ülkede talan yapan hiçbir iktidar görülmedi ama bu iktidarı AKP'de gördük. AKP Adalet ve Kalkınma Partisi diye açılımı var; biz bunların kalkınmasını gördük ama biz bunların adaletini görmedik. Bunlar adaletsiz bir parti, bunların bu ülkeyi yiyip bitiren bir parti." diye konuştu.

 

 

Konuşması sık sık alkışlar ve ‘Başbakan Kemal' sloganlarıyla kesilen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek şunları söyledi: "Sevgili Göksunlular Abbas yolcu. Abbas yolcu ama Abbas'ın nereye gideceği belli değil. Çünkü bunlar bu insanlara çok zulüm ettiler. Çok kötü ithamlarla insanları cezaevlerinde çürütüp öldürdüler. Abbas'ın gidecek yeri kalmadı. Garibanım bir noter Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı noter garibanı çünkü noterlik görevi yapıyor. Sarayda oturan zat, kendisini padişah zanneden zat emir veriyor, garibanım noter de bunları uygulamaya kalkıyor. Noterin bilgi birikimi yok ki bunları yapsın, adam sesini çıkaramıyor. Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş'a geliyor miting yapıyor. Miting alanına kimseyi dolduramıyor. Saraydaki zat Noteri Ahmet Davut oğluna ve Kahramanmaraş'takilere ağzını açıp gözünü yumuyor, fırça atıyor. Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanıdır. Eyy  Cumhurbaşbakanı; biz buradan sana sesleniyoruz. Haddini bileceksin. Sarayda oturdun diye kimse sana bu yetkiyi vermedi. Anayasa kuralları içerisinde haddini bileceksin, Cumhurbaşkanlığı görevini yapacaksın. Türkiye Cumhuriyeti'nde şu anda bir Başbakan var. Siz o Başbakanlık makamını Başbakanlıktan çıkarıp Çankaya Köşkü'ne taşımakla onun gururunu, onun itibarını arttıramazsın. Siz kendisine noterlik görevi vermişsiniz. Başbakan da bıktı zaten noterlikten. Bakın gidiyor mitinglerde yüz bulamıyor, arkasından abisini çağırıyor ‘Ey abim gel' diyor meydanları dolduramadık. Abisi de iteliyor ama o devir bitti. Kimsenin Cumhurbaşbakanı'na itibarı da kalmadı, saygınlığı da kalmadı."

 AKP hükümetinin Türkiye'yi yiyip bitirdiğini örneklerle vurgulayan Dalkara;"Sevgili Hemşerilerim Sevgili Göksunlular Kahramanmaraş'ın bir sürü sorunu var.  Kahramanmaraş'ın sorunu Türkiye'nin sorunudur. Türkiye'de bunlar yargıyı bitirdiler. Türkiye'de bunlar emniyet dediler paralel dalgası çıkardılar, emniyetin hepsini talan edip hepsini yerinden yurdundan ettiler. Bunlar çıktılar askeriyeye dil uzattılar, sora utanmadan çıktılar dediler ki komplo yapıldı. Halk bunu unutmadı. Sen ülkendeki milli değerlerine saygı göstermezsen, yıl sonra önüne bir sandık gelir halk da gereğini yapar. Kardeşim sen siyasete başladığın zaman ey Cumhurbaşbakanı sana sesleniyoruz; ayakkabının altı delikti siyasete başladın. Sen şu anda gemilerinle İsrail'e yardım gönderiyorsun. Hiç mi utanmıyorsun? Hiç mi bu halktan korkmuyorsun? Halka vaad ettiğiniz her şey yalan çıktı. Sıra sana da gelecek. Ben AKP'liyim, ben bir yer müdürüm, ben bir yerleri ele geçirmişim diyen herkesin hesabı sorulacak. Düzen gelecek. Yaşanabilir bir Türkiye olacak. Herkes hakkını alacak, particilik ortadan kalkacak. Biz bunların ağzından düşürmediği ‘halka hizmet hakka hizmet'i hırsızlıkla söylemiyoruz. Biz Sayın Genel Başkanımızı Türkiye Cumhuriyeti'nde Başbakan yapmak istiyoruz. Sarayda oturan zalimin de sarayını başına yıkacağız, tutup kulağından getireceğiz Çankaya Köşkü'nde adam gibi oturacak." diyerek Göksunlulardan oy istedi.


Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihinde ilk kez yaptığı bir seçim bildirgesiyle Türkiye'de ses getiren bir parti olduğunu vurgulayarak konuşmasına devam eden CHP Milletvekili Adayı Kamil Dalkara  "Tüm partiler Sayın Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı bildirgeden sonra kendi bildirgelerini revize ederek yeni bir bildirge hazırlamak zorunda kaldılar. Ak Parti 13 yıl bu insanlarla alay etti, artık insanların da buna bir dur demesi lazım. 10 gün sonra sandık önümüze gelecek ve biz bu yalan ve talan düzenine bir son vereceğiz. Bu hükümet artık kendi düzenini kurdu. Demokratik parlamenter sistemi kaldırıp başkanlık sistemine geçmek istiyor. Bunlara dur demek CHP olarak boynumuzun borcudur. biz bir değil iki milletvekili çıkartarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin gücünü hem Kahramanmaraş'a hem Türkiye'ye göstereceğiz. Şunu da iyi bilin biz Kahramanmaraş'tan iki milletvekili çıkardığımız takdirde Genel Başkanımız Başbakan ve baştaki Cumhurbaşkanı da ne olacak biliyor musunuz? Anayasaları ölçüleri içerisinde haddini bilip oturacak." dedi.

mitingde konuşan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Emre Kazancı ise "Bu seçim yorulmadan, üşenmeden, kuşkuya düşmeden bir ve birlik olma zamanıdır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olmaktan başka çaremiz yoktur." şeklinde konuştu

 Ülkenin garabet bir yönetimin elinde olduğunu söyleyerek buna da en çok kadınların destek verdiğine dikkat çeken Kazancı  "Hatırlarsınız bunun ilk Genel Başkan olduğu dönemlerde bir gömlek meselesi çıktı, 400 liraya bir memur nasıl bir gömlek alır. 18 yaşındaki çocuk Türkiye'de gemi filosu kurdu bir memurun gömleğini ağızlarına dolayanlar gemi filosuna ses çıkaramadı. İşte bu ülke böyle garabet yönetimin elinde, buna bir son vermek lazım. Çok değerli hanımefendiler buradan şunu dile getirmek istiyorum; bugünkü yönetimi iktidar eden maalesef kadınlardır ve onların desteğiyle iktidar olmuşlardır. Ben diyorum ki ey hanımefendiler siz nasıl bunları iktidara getirdiyseniz başımıza bugün yine siz atın. Bu ülkeyi, bu milleti bu zulümden kurtarın. Bu yönetime, bu kraliyete bir son verelim. Ben bir ömrünü sağda tüketmiş bir insan olarak ona sahabet ediyorsam, eğer siz onun arkasında durmazsanız size yazıklar olsun. Siz bu genç nesilleri ikna edemezseniz ise gene size yazıklar olsun."

 

GÖKSUNU KARIŞ KARIŞ GEZDİLER VE CHP'YE YAKIN İLGİ

Göksun İlçesinde Yapılanan Mitingden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayları kamil Dalkara, Emre Kazancı, Selim Sümen, İl Başkanı Esat Şengül, il ve merkez ilçe ile kadın kolları teşkilatı;  Sırası ile Çardak, Ericek, Tombak, Keklik oluk, Boz höyük Mahallelerinde ziyaret ederek, mahallelilerle bir araya geldiler.

 Kalabalık ve yakın alakayla karşılanan Cumhuriyet Halk Partiler Mahalle sakinlerine 7 Haziran seçiminin önemine değinerek, yaşanabilir bir Türkiye ve yaşanabilir bir Kahramanmaraş için Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istediler.   

Mahalle Ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir sohbet eden Kamil Dalkara, gittikleri her yerde, her ilçede vatandaşların sıcaklığı ile karşılandıklarını, güler yüzü ile uğurlandıklarını vurguladı.

Milletvekili adayı Dalkara : " Çocukla çocuk, anneyle anne, dedeyle dede olacak. Ancak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girdiğinde yumruğunu masaya vuracak, gerektiğinde ceketini çıkaracak. Bu sadece cesaret değildir. Aynı zamanda birikimdir, tecrübedir, beceridir. Sizin için tuttuğunu koparacak bir vekil gerekiyor. Ben karakterime hiçbir zaman yalanı, haramı yakıştıramadım. Allah'ta nasip etmesin bir kez bile. Gösterilen ilgiyi gördükçe daha da hırslanıyor ve inancımızı diri tutuyoruz. Umuyorum 7 Haziran ülkemiz için Milad olacaktır " dedi. (HABER MERKEZİ)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı