Kandile Türk Bayrağı Dikilmeli
Siyasi 28.07.2015 10:40:30 0

Kandile Türk Bayrağı Dikilmeli

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilat başkanı Mustafa Akpınar, Gazetemize Kahramanmaraş ve Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilat başkanı Mustafa Akpınar, "Bir erken seçim olması durumunda Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde ve Kahramanmaraş'ta oylarını arttıracaktır. Kahramanmaraş'ta yapacağımız stratejik çalışmalarla oylarımızı dolayısı ile de milletvekili sayımızı arttıracağımız kanaatindeyim. "dedi.

SEÇİMDEN SONRA DA VATANDAŞTAN KOPMADIK

İlçe Teşkilatları olarak 7 Haziran Genel seçimlerinden sonra değerlendirme çalışmaları yaptıklarını dile getiren Mustafa Akpınar, Milliyetçi Hareket Partisinin başarısını katlamak için bir takım fizibilite çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Yaklaşık 101 mahalleden sorumlu olan Dulkadiroğlu ilçe teşkilatının vatandaşla iç içe olduğunu aktaran Akpınar, Ramazan ayı içerisinde de çalışmalarını sürdürdüklerini seçimden sonra vatandaşlardan kopmadıklarını belirtti.

Dulkadiroğlu ilçe teşkilatının köy ve mahalle ziyaretlerine devam ettiğini söyleyen Akpınar, "Kahramanmaraş'ta da kendi ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisinin başarısına katkı sağlamak için Liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde çalışmalarımız her zaman devam edecek. Partimiz teşkilatımız ve partililerimiz kendi imkânları ile bir takım çalışmalar yapıyor. Her şeyin daha iyisi vardır bizde şuan mevcut imkânlarımızla daha iyi başarılara imza atmayı hedefliyoruz." dedi.

Herhangi bir erken seçim olması durumunda başarılı bir çalışma yürütmeyi amaçladıklarını ifade eden Akpınar, bu sebeple ilçe teşkilatına bağlı mahallelerin fizibilite çalışmalarına aralıksız devam etiklerini bildirdi.

MHP HER ZAMAN DEVLETİN BEKASINI DÜŞÜNMÜŞTÜR

MHP, önce ülkem sonra milletim sonra partim diyen bir genel başkanın liderliğinde olan bir partidir sözleri ile devam eden Akpınar, "MHP her zaman devletinin bekasını düşünmüştür. Dolmabahçe Sarayında imzalanan ihanet belgelerini gündeme getirdiğimizde tepki almıştık. Yaşanan terör olayları Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi haklı çıkarmıştır. Son zamanlarda yaşanan olaylar maalesef çözüm süreci diye bir şeyin olmadığını göstermiştir. Türk milleti Genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin bu zamana kadar ortaya koymuş olduğu konuşmalarında ne kadar haklı olduğunu son yaşanan hadiselerle anlamıştır." dedi.

TÜRK MİLLETİ BU OLAYLARI AŞACAK GÜCE SAHİPTİR

Ülkemizde yaşanan olayların vahim bir duruma doğru gittiğini söyleyen Akpınar, "Yaşanan terör olayları Ak Partinin yapmış olduğu bu politikaların yanlış olduğunun ispatıdır. Bu süreçte terör güçlendi ve maalesef şehirlerin ve meclisin içine kadar girdi. Ancak Türk milleti bu olayları Türk milleti bu olayları aşacak güce sahiptir." dedi.

MÜZAKERE İLE DEĞİL MÜCADELE İLE ÇÖZÜLMELİ

Terörle mücadele müzakere ile değil mücadele ile çözülecek bir konudur diyerek sözlerine devam eden Akpınar,  Çözüm sürecinin terörü şımarttığını, Ak Parti hükümetinin 13 yılda ülkeyi bu duruma sürüklediğini sözlerine ekledi.

KANDİLE TÜRK BAYRAĞI DİKİLMELİ

Yapılan hava saldırılarında geç kalındığı kanaatinde olan Mustafa Akpınar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Kandil'e girilmelidir, Kandile Türk bayrağı dikilmelidir" sözlerinin arkasında olduklarını dile getirirken yaşanan olayların önceden tespit edilememesi üzerine ülkenin istihbarat gücünün zayıflığını da eleştirdi.

MHP Dulkadiroğlu Teşkilat Başkanı Mustafa Akpınar, Son günlerde kamuoyuna yansıyan haberleri kaynak göstererek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığını göreve çağırdığını belirtirken, Bugün HDP milletvekillerine baktığımız zaman Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne ihanet etmiştir. Milletvekilliğine yakışmayan tutum ve davranış içerisinde olan HDP'li vekiller için Yargıtay Cumhuriyet başsavcılığının görevini yerine getirmesi gerektiğini söyledi.(SİBEL ATICI)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.5° / 10.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı