Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, Milletvekili Aday Adayı Oldu
Gündem 29.04.2018 22:50:23 0

Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, Milletvekili Aday Adayı Oldu

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Op. Dr. MüjganÖzdarendeli, geçtiğimiz hafta milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Aynı zamanda partinin kurucu il yöneticileri arasında yer alan Özdarendeli; "İYİ Parti ülkesi için elini taşın


İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. MüjganÖzdarendeli; "Daha önce hiçbir siyasi partide görev almadım. Sadece doktorluk mesleğimi icra ederek ülkeme hizmet ediyordum. Ancak son yıllarda iktidarın izlediği yanlış politikalar neticesinde, sorunların her geçen gün arttığı bir ortamda, insanımızın mutsuzluğu, geleceğe dair umutsuzluğu beni siyasete yöneltti.


İYİ Partinin söylemleri ve ülke yönetimine dair sunduğu çözüm politikalarını çok önemsiyordum. İYİ Parti, samimi ve ayrıştırmadan, milletimizin tamamını kucaklayan, milletimizin isteği ve ihtiyacı üzerine doğan bir parti. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in öncülüğünde, inandığım ve güvendiğim için bende bu Kadın Hareketi'nde yer aldım.


Kurulduğu günden bu yana büyük bir onurla hizmet ettiğim partimdeki görevimden milletvekili aday adayı olmak için istifa ettim. Ülkesi için elini taşın altına koyan, teşkilatımızdaki tüm cesur yol arkadaşlarıma da destekleri için teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah nasip olursa bundan sonra ülkeme ve şehrime milletvekili olarak hizmet etme arzusu içerisindeyim.  24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.


"İnsanımızın ne yaşadığını ve ülke yönetiminden neler beklediğini çok iyi biliyorum" diyen Özdarendeli; "Bir siyasetçinin öncelikle insanların, ülkeyi yönetenlerden ne beklediklerini bilmesi çok önemli. Aynı zamanda ihtiyaçlara cevap verebilmesi, sorunlara çözüm üretebilmesi gerekiyor. Gerek mesleğim icabı, gerek bir vatandaş olarak, toplumun her kesimi ile iç içeyim. Özellikle de bir kadın doğum uzmanı olarak, toplumun yarısını oluşturan kadınlarımızın isteklerini çok iyi biliyorum. Onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek, ülkemizin yarınlarına katkı sağlayabilmek için milletvekili aday adayı oldum. Özellikle tüm kadınlarımızı bir Kadın Hareketi olan İYİ Parti çatısı altına davet ediyorum" diye konuştu.


5 MAYIS'TA MÜFTÜLÜK MEYDANI'NDA BULUŞALIM


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla 5 Mayıs'ta Müftülük Meydanı'nda gerçekleşecek olan mitinge tüm hemşehrilerini davet eden Özdarendeli: "İnanıyorum ki o gün Kahramanmaraşlılar özellikle de kahraman kadınlarımız Genel Başkanımıza olan sevgilerini gösterecekler, meydanı tıklım tıklım dolduracaklar. İYİ Parti cesurların hareketi, cesur adımlarla iyi günlere yol alıyoruz, Türkiye İYİ olacak" diye konuştu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı