Piazza Milyonları Ağırlıyor‏
Gündem 20.11.2014 11:37:31 0

Piazza Milyonları Ağırlıyor‏

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş 'nin Kahramanmaraş'ta 2013 Nisan ayında hizmete açtığı Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, milyonlarca ziyaretçi ağırlıyor.

2014 yılında dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında 53'üncü sıraya yükselen Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş kanalıyla Türkiye'nin çeşitli kentlerinde kurduğu alışveriş merkezlerinden biri olan Kahramanmaraş Piazza, bölgenin sadece alışveriş değil, eğlence ve yaşam merkezi de oldu.
Kent merkezinde bulunan Kahramanmaraş Piazza, ulaşım kolaylığı, yürüyen merdivenleri, panoramik asansörleri ve açık-kapalı toplam 1.100 araçlık otoparkı ile ziyaretçilerine rahat ve ferah alışveriş yapma imkanı tanıyor. Bünyesinde 5M Migros, Koçtaş, Teknosa, LC Waikiki, Media Markt, Crazy Game gibi önemli çekim merkezi olan mağazaları da bulunduran Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yüzü aşkın markayı da ilk kez Kahramanmaraş halkıyla buluşturdu.
26 Nisan 2013'te 200 milyon TL'lik bir yatırımla kente kazandırılan Piazza ile birlikte kentin sosyal yaşamı da renklendi. Çeşitli sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere ev sahipliği yapan Piazza'da, ziyaretçiler, aradığı her şeyi en uygun fiyat ve bol seçenekle bulabilmenin keyfini yaşıyor. Yaklaşık 2 bin 500 kişiye de istihdam sağlayan Piazza, sosyal sorumluluk projeleriyle de kente katkı sunuyor.
Rönesans Eğitim Vakfı kanalıyla kente kazandırılan 8 derslikli Neriman Çetinkaya Anaokulu'nun yanı sıra AVM bünyesindeki kitap toplama ve kitap okuma kampanyalarıyla da eğitime güç katıyor.
Ulaşım kolaylığı nedeniyle çevredeki Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Adana ve İskenderun illerine de hitap eden Kahramanmaraş Piazza, bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal hayatına da yön veriyor.
Tüm yıla yayılan hesaplı alışveriş imkanlarına, sık sık yenilenen kampanyalar da eklenince, Piazza ziyaretleri her kesimden tüketicinin vazgeçilmez alışkanlıkları arasında yerini aldı. Dünyanın modasını, lezzetlerini ve eğlencesini bölge halkının ayağına getiren Piazza yönetimi de tahminlerin de ötesine ulaşan ziyaretçi yoğunluğunun kendilerine güç verdiğini belirterek daima en iyiyi sunmak için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.İHA

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı