Rönesans Eğitim Vakfı Öğrencileri Sevindirdi
Gündem 2.11.2015 09:24:01 0

Rönesans Eğitim Vakfı Öğrencileri Sevindirdi

Rönesans Eğitim Vakfı'nca Kahramanmaraş'ta yaptırılarak, 2014 yılında Valiliğe teslim edilen Keriman Çetinkaya Anaokulu'nun öğrencileri bayram sevinci yaşadı. Vakıfca gönderilen çanta ve kırtasiye malzemesi yardımlarını alan çocuklar, ardından kesilen dev

Rönesans Eğitim Vakfı (REV) tarafından görevlendirilen bir ekip, Kahramanmaraş'ın Dulkadirğulları ilçesi sınırlarında yer alan ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılında açılan Keriman Çetinkaya Anaokulu'nu ziyaret ederek, vakıfca temin edilen hediyeleri dağıttı.

2009'DAN BU YANA

Yarının emanetçisi çocuk ve gençler için elini taşın altına koyan Rönesans Eğitim Vakfı ekibinin ziyareti, öğrencilere adeta bayram sevinci yaşattı. Yönetim Kurulu Başkanlığını Jale Ilıcak'ın sürdürdüğü Rönesans Eğitim Vakfı'nca gönderilen ekibe sevgi gösterilerinde bulunan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğrencilere bir süre sohbet ederek, okul yöneticilerinden bilgi alan Rönesans Eğitim Vakfı görevlileri, daha sonra çocuklarla hep birlikte pasta kestiler. 

HEDİYELER ALDILAR

Rönesans Eğitim vakfı ekibi, okul yönetimi, Rönesans'ın kente kazandırdığı Piazza AVM yöneticileri ve Okul müdürü Bünyamin Berk ile pasta kesen çocular, daha sonra hep  birlikte anı fotoğrafı da çektirdiler.

Pasta kesiminin ardından Rönesans Eğitim Vakfı'nca gönderilen çanta ve kırtasiye yardımlarını alan çocuklar, kucaklarına alıp sıkı sıkıya tutukları bu hediyelerle en güzel çocukluk anılarını yaşadılar. Daha sonra okulun yemekhanesinde hep birlikte pasta yiyen çocukların bu mutlu anlarına bazı veliler de ortak oldu.

BİLGİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ

Bilginin üstünlüğünü kendisine hedef olarak belirleyen Vakfın yardımları için teşekkür eden Keriman Çetinkaya Anaokulu Müdürü Bünyamin Berk ise, "Bu güzel binayı yaptırarak, eğitimin hizmetine sunan Rönesans Eğitim Vakfı'na bir kez  daha teşekkür ediyoruz. Kentte okul öncesi eğitimine en fazla ihtiyaç duyulan bölgede okul yaptırılarak önemli bir sorunu ortadan kaldıran vakfın yöneticilerini gerek maddi, gerekse manevi olarak yanımızda görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

KERİMAN ÇETİNKAYA ANAOKULU 

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aksu Mahallesinde yaptırdığı Keriman Çetinkaya Anaokulu, 2014-2015 eğitim öğretim yılında eğitime başladı. Anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığının "Eğitime Yüzde Yüz Destek" kampanyası kapsamında, 8 derslik ve 150 öğrenci kapasitesi ile Rönesans Holding tarafından inşa edilerek,  Kahramanmaraş valiliğine bağışlandı.

Rönesans Eğitim Vakfı Hakkında:

Yükseköğretim ve yüksek lisans öğrencilerine karşılıksız burs vermeyi amaçlayan Rönesans Eğitim Vakfı, Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak ve Ilıcak ailesinin düzenli bağışlarıyla, 2009 yılında kuruldu.

Bugüne kadar 4 binin üzerinde öğrenciye karşılıksız burs veren Rönesans Eğitim Vakfı'nın faaliyetleri arasında; okul ve idare binaları yapılarak eğitim kurumlarına bağışlanması, kütüphaneler oluşturulması, ulaşan talepler çerçevesinde seçilen köy okullarının kitap, kırtasiye ve teknolojik donanım gereksinimlerinin karşılanması yer alıyor. Rönesans Holding personeli ve gönüllü katılımcıların desteğiyle kitap toplama kampanyalarının düzenlenmesi,  bireysel ve kurumsal ayni ve nakdi sağlık yardımı taleplerinin karşılanması da vakfın icraatları arasında bulunuyor. (HABER MERKEZİ)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı