Satranç Turnuvası Ödülleri Dağıtıldı
Spor 10.04.2017 11:08:23 0

Satranç Turnuvası Ödülleri Dağıtıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 5 Nisan Madalya Günü 8. Uluslararası Satranç Turnuvasında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.


Batıpark Spor Salonu'nda 4 Nisan 2017 Salı günü başlayan satranç turnuvasına Belarus, Ukrayna, Gürcistan, İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Kosova, Bulgaristan ve Suriye ile Türkiye'nin çeşitli illerinden 510 sporcu katıldı.


A,B,C ve D Kategorilerinde olmak üzere her kategoride 8 dalda olmak üzere 136 sporcuya ödül verildi.


Ödül töreninde bir konuşma yapan Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Çınar Çorlulu, böylesine anlamlı bir organizasyonda bulunmaktan onur duyduğunu ifade ederek:  "5 Nisan Madalya günü anısına başlatılan bu turnuvanın bu yıl 8.'si gerçekleşti. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Gerek yurt dışından gerekse yurt içinden gelen tüm sporcularımıza ve dereceye giren sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Konuşma sonrasında ödül törenine geçildi ve dereceye girenlere madalyaları, kupaları ve hediye çekleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Çınar Çorlulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ihsan Kabakcı ve Gençli ve Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan tarafından verildi.


Ödül dağıtımının ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Çınar Çorlulu'ya bir buket çiçek takdim ederek teşekkür etti.


Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Çınar Çorlulu ise Fidan Dikim Belgesi takdim ederek teşekkür etti.


5 Nisan Madalya Günü 8. Uluslararası Satranç Turnuvasında dereceye girenler ise şunlar:


A Kategorisi:


1.Vitaliy Bernadskıy " Ukrayna, 2. Davit Benidze " Gürcistan, 3. Shahriyar Rahmanov " Azerbaycan, 4.Oleksandr Bortnyk- Ukrayna, 5.Meilis Annaberdiev-Türkmenistan, 6.Ekin Barış Özenir- Karaman, 7. Toghrul Hasanzade-Azerbaycan, 8. Yulia Gökbulut-Ankara, 9. Krıll Stupak "Belarus, 10. Serkan Soysal-İstanbul


Ayrıca bu kategoride Genel haricinde En İyi Türk, En İyi Yerel, En İyi Rating 2200, EN İyi Rating 2000, En İyi 50 Yaş ve Üstü, En İyi 20 Yaş ve altı ile En İyi Bayan Sporcu dallarında da ödüller verildi.


B Kategorisi:


1.Mehmet Aziz Ateş-Burdur, 2. Abdullah Özbilici-Adıyaman, 3.Selin Nesanır-Gaziantep, 4. Ferhat Durmaz-Gaziantep, 5. Hayati Toksan-Ordu, 6.Murat Veysi İlçin-Siirt, 7.Sinan Eminov-Bulgaristan, 8.Ali Mangal-Siirt, 9. Mücahit Yenil-Karaman, 10. Ahmet Eren Polat-Karaman


B Kategorisinde de En İyi Ratingsiz Sporcu, En İyi Yerel Sporcu, En İyi 1500 UKD ve Altı, En İyi Yerel 16 Yaş ve Altı, En İyi Bayan Sporcu ve En İyi 50 Yaş ve Üstü dallarında da ödüller verildi.


C Kategorisi:


1.Dila Baloğlu-Malatya, 2.Barış Ertürk-Gaziantep, 3. Mehmet Can Baştemir-Gaziantep, 4. Ahmet Toygun Karslıgil-Kahramanmaraş, 5. Sermin Naz Aydemir-Mersin, 6. Nadiye Bereketoğlu- Hatay, 7. Esma Nur Çilekaya-Kahramanmaraş, 8. Arif Emre Abacı-Kahramanmaraş, 9.Mehmet Ertuğrul Kaya-Gaziantep, 10. Bahadır Berkay Uylukçu-Kahramanmaraş, 11.Daniyel Hepsağ-Adana, 12.Veysel Kuş-Kahramanmaraş, 13. Delfin Yunus-Mersin, 14. Elif Öter-Kahramanmaraş, 15. Ahmet Selim Paksoy-Kahramanmaraş


Bu kategoride de En İyi Yerel Sporcu, En İyi Bayan Sporcu ve En İyi 10 Yaş Sporcu dallarında da ödüller verildi.


D Kategorisi:


1.Mert Ayper-Adana, 2.Çağan Tütüncüler-Gaziantep, 3.Elif Zeren Yıldız-Hatay, 4.Özgür Deniz Hasırcı-Hatay, 5.Efdal Gülbahar-Kahramanmaraş, 6.Yusuf Bastem-Kahramanmaraş, 7. Hüseyin bakımlı-Hatay, 8.Arda Çekilmez-Gaziantep, 9.Kayra Öztemiz-Gaziantep, 10.Kutay Sakmak-Gaziantep, 11. Betül Cemre İzi-Gaziantep, 12. Hatice Kübra Çilekaya-Kahramanmaraş, 13. Ahmet Selim Uygun-Gaziantep,14. Selahattin Taha Avcı-Gaziantep, 15.Şahin Ölçal-Gaziantep


Bu kategoride de En İyi Yerel Sporcu, En İyi Bayan Sporcu ve En İyi 7 Yaş Sporcu dallarında da ödüller verildi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı