Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonası Yapıldı
Spor 2.10.2017 08:20:04 0

Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonası Yapıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanlığınca ortaklaşa düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Kahramanmaraş'ta yapıldı.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Su Sporları Merkezinde gerçekleştirilen yarışlara 47 yüzme, 27 su jeti ve 12 flyboard, 27 kürek, 22 kano olmak üzere 135 sporcu katıldı.

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasını izlemeye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, üç günden beri çok mükemmel yarışmalar olduğuna işaret ederek, su sporları ile ilgilenen tüm sporcuları Kahramanmaraş'a davet etti.

Başkan Erkoç konu ile alakalı yaptığı açıklamada: " Şu an doğa harikası bir alandayız. Kılavuzlu Su Sporları merkezindeyiz. Kahramanmaraş'ımız doğa güzellikleri açısından Türkiye'mizin en güzel şehirlerinden adeta cennetten bir köşe. Biz bu güzelliklerimizi tanıtmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Kahramanmaraş iklimlerin geçiş bölgesi. Bitki örtüsü itibariyle de çok zengin. Nehirleri ve akarsularıyla Türkiye'nin "GAP Bölgesinden sonra en çok su kaynağı olan bir şehri. Metreküp olarak Kahramanmaraş'taki su kaynakları daha fazla. Biz de bu sporla Kahramanmaraş'taki bu su kaynaklarına ve doğal güzelliklere dikkati çekelim dedik ve bu şampiyonanın Kahramanmaraş'ta düzenlenmesini sağladık. Burası şehre çok yakın bir alan. Mükemmel de bir yarışma oldu. Cuma gününden bu yana devam etmekte idi. Biz büyükşehir belediyesi olarak ta başta rafting kulübü başta olmak üzere birçok su sporları alanında çalışmaları devam ettirmekteyiz. Bundan sonra Türkiye'de su sporları ile ilgilenenlerin önemli bir adresi olacak Kahramanmaraş. Çünkü burada çok güzel su kaynakları var. Özellikle de rafting de derelerimiz, akarsularımız, nehirlerimiz var. Tüm Türkiye'deki sporcuları Kahramanmaraş'a davet ediyoruz. Bu su sporlarıyla ilgilenen tüm sporcularımızı Kahramanmaraş'a bekliyoruz. Kahramanmaraş'ımızı her alanda tanıtmaya devam edeceğiz. Türk sporuna da oluşturduğumuz bu alanlarla destek verdiğimiz inancındayım" diye konuştu.

StockPro (0-179 bg), StockPro (180 bg ve üstü), OPEN Pro, Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Kupası olarak düzenlenen yarışlarının sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı