11 İlçemize 600 Milyon TL Yatırım
5.06.2021 08:55:23 0

11 İlçemize 600 Milyon TL Yatırım

Çağlayancerit'te parti teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "İlçelerimize yaptığımız yatırımları bu yıl ikiye katladık. İlçe Belediye Başkanlarımız, muhtarlarımızın ve doğrudan vatandaşlarımız

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Programı kapsamında Çağlayancerit ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Güngör, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe belediye ve parti teşkilatıyla da buluşan Başkan Güngör, "Büyükşehir Belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde görmek, ilçe belediyemiz ile ortak gerçekleştireceğimiz projeler hakkında istişare yapmak, vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın istek ve arzularını dinlemek üzere Çağlayancerit ilçemize çalışma ziyareti düzenledik. Geçtiğimiz yıldan itibaren pandemiyle mücadele halindeyiz. Hamdolsun bu güne kadar Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimiz elinden gelen gayreti fazlasıyla gösterdi. Hükümetimiz tarafından vatandaşımıza, belediyelerimize ve esnafımıza 100 Milyar TL'ye yakın hizmet ve destek verildi. Bu da Türkiye'nin bu alanda ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir" diye konuştu.

 

13 Milyon TL'lik Yatırım

Büyükşehir Belediyesi'nin Çağlayancerit ilçesine yapmış olduğu yatırımlarla ilgili Başkan Güngör, "Çağlayancerit Belediyemize toplam araç desteğimizin finansal değeri 5 Milyon TL'yi buldu. Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde de 18 Milyon TL civarında yatırım yaptık. Bu yıl inşallah ilçemize 13 Milyon TL civarında bir yatırım planlıyoruz. Allah'ın izniyle her yıl ilçelerimize yaptığımız yatırımlarımızı artırarak ilçelerimizin hayat standardını daha yükselteceğiz. 2 yıl içerisinde Çağlayancerit ilçemize 50 kilometre asfalt yol kazandırdık. Sadece 2021 yılı içerisinde ilçemize yapmayı planladığımız asfalt yol 50 kilometre. Yine yıl içerisinde ilçemize yaklaşık 4 bin ton civarında asfalt yama, 30 bin metrekare parke yapmayı hedefliyoruz" dedi.

 

İlçeye Yeni Bir Meydan Yapılacak

Çağlayancerit'e katkı sağlayacak yeni projelerin bilgilerini de aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için 3 önemli proje planladık. İlk olarak Millet Konağı projemizi tamamlamayı hedefliyoruz. İçerisinde okuma salonları, kütüphane ve çok amaçlı toplantı salonları olan Millet Konağı'nı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Yine ilçemize büyük bir meydan kazandırmak için çalışmalarımıza başladık. Ayrıca Çağlayancerit'te yol, su ve kanalizasyon çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölge halkımız ve mahalle muhtarlarımızı dinleyerek ihtiyaçlarını belirledik ve hepsini peyderpey çözmeye devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizde yaklaşık 600 vatandaşımıza düzenli olarak yardım yapıyoruz. Ayrıca pandemi ve bayram dolayısıyla 30 bin ihtiyaç sahibi vatandaşımıza Sosyal Destek Kartı dağıttık. İhtiyaç sahiplerimiz bu kartlar sayesinde ihtiyaçlarını kendisi belirledi ve istediği yerden alışverişini yapabildi" dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.5° / 10.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı