Deva Partisi İlçe Kongrelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor
Siyasi 3.03.2021 11:18:07 0

Deva Partisi İlçe Kongrelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Uzm.Dr.İrfan KARATUTLU: ''Hakaret ve şiddet içermeyen her türlü farklı fikir bizim için zenginliktir.'' Deva Partisi Kahramanmaraş teşkilatı ilçe kongrelerine hız kesmeden devam ediyor. DEVA Partisi Kahramanmaraş`ta dördüncü kongresini Nurhak İlçesi`nd

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın kongreye gönderdiği özel mesaj davetlilere okunarak başladı.

 

Kongrenin açılış konuşmasını Deva Partisi Nurhak İlçe Başkanı Ahmet Kurt yaptı. Daha sonra söz alan Deva Partisi Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Uzm.Dr.İrfan Karatutlu: ''Ülkemiz, gerek insan kaynakları gerekse doğal kaynakları açısından zengin bir ülke olmasına rağmen özellikle son beş yıldır kötü yönetilmesi nedeniyle gittikçe fakirleşmektedir. Zenginin daha zenginleştiği, fakirin daha fakirleştiği bir dönemdeyiz. Adil paylaşımın yolları tıkanıyor. İktidarın genel ve yereldeki sorumluları, hısım akrabaları üzerinden kurdukları şirketlerle, devlet imkânlarını sonuna kadar kullanmakta ve haksız zenginleşme sağlamaktadır. Bunlar sizin bizim paramız arkadaşlar? Biz adalet diyoruz. Aynı suçu işleyen iktidar yanlısına farklı, muhalefettekine farklı adli muamele anlayışını kabul etmiyoruz. Adaletin, tutuklama ve gözaltı uygulamasını bir tehdit ve şantaj unsuru olarak kullanmasını istemiyoruz. Asıl olan tutuksuz yargılamadır. KHK ile kamudan atılan ve suçsuzluğu yargı tarafından da onaylanan insanlarımızın bir an önce görevlerine iadeleri sağlanmalıdır. Biz özgürlük diyoruz. Herkesin aynı düşüncede olması gerekmiyor. Hakaret ve şiddet içermeyen her türlü farklı fikirlerin bizim için zenginlik olduğuna inanıyoruz. Biz eşitlik diyoruz. Üniversiteyi bitiren binlerce gencimizin önü KPSS sonrası mülakat denilen haksız sınavlarla önlerinin kesilmesini istemiyoruz. Bizler tüm gelişmiş demokrasilerde olan, adil, özgür ve eşit insanların yaşadığı bir ülke hayal ediyoruz. Çabamız bunun için. Bu çaba için bugün Nurhak'tayız. Dün Ekinözü, Türkoğlu, Dulkadiroğlu'nda yarın Çağlayancerit, Elbistan, Afşin ve Onikişubat ilçelerimizde göstereceğiz. Haklı taleplerimizi sonuna kadar savunacağız. Bize fitneci, hain, hatta terörist yakıştırsanız da sizlere ayna tutmaya devam edeceğiz. Nurhak'ın devası hazır, Kahramanmaraş'ın Deva`sı hazır, Türkiye'nin Deva`sı hazır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.

 

Ardından divan oluşturularak seçime geçildi. Divan başkanlığını Av.Samet Kısacık, Divan başkan yardımcılığını Av.Ahmet Karayağlı, Katip üyeliğini ise Selahattin Hamzaoğlu`nun yaptığı seçimde oyların tamamını alan Ahmet Kurt resmi olarak Deva Partisi Nurhak İlçe Başkanı seçildi.

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı