Diyanet İşleri Başkanına Tebrik Ziyareti
Eğt.-Kült. 26.11.2017 20:56:33 0

Diyanet İşleri Başkanına Tebrik Ziyareti

Ülkemizin önde gelen kanaat önderlerinden, Kahramanmaraş Ülfet Valfı Kurucu Başkanı Abdullah Taylan Hocaefendi, Anadolu Alimler Birliği Yönetimi olarak, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş' ı makamında ziyaret ettiler.


Anadolu Alimler Birliği Başkanı Ömer Faruk Akkaya, (Türkiye) Reisul - Kurra Mustafa Demirkan, Araştırmacı Yazar Yusuf Kaplan, Fatih Sultan Mehmed Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hamdi Arslan, Medrese Alimleri Vakfı Başkanı Tayyi̇b Elçi hocalarımız, Birlik Başkanı Ömer Faruk Akkaya hoca öncülüğünde, gerçekleşen ziyarette, Diyanet İşleri Başkanı için atandığı yeni görevinde, kendilerini tebrik edip, başarılar dilediler.


Türkiye Alimleri Birliği tarafından kendilerine hediye edilen, efendimiz s.a.v.'in hilye - i şerifi kabulünde Başkan ve heyet manevi duygular yaşadı. Türkiye Alimler Birliği Başkanı Ömer Faruk Akkaya, Diyanet İşleri Başkanlığının ülke için önemine dikkat çekerek, yıpratılmasına kesinlikle müsamaha etmeyeceklerini ifade ettiler. Bu gün ihtiyaç duyulan birlik ve beraberlik ruhunun, ancak beraber sağlanabileceğini ifade eden Akkaya, başkanımızla daha güzel hizmetler için, beraber olduklarını ifade ettikten sonra sözlerine şöyle devam etti: "Diyanet İşleri Başkanlığımızın yurt dışı hizmetleriylede İslam aleminin umudu olması, bizleri daha çok sorumlu ve duyarlı hale getirmiştir. Diyanet İşleri Başkanlığının yurt içinde ve dışında yaptığı hizmetlerden dolayı, teşekkür ediyor bu ulvi teşkilatın başarılarının devamını diliyoruz." 


Ülfet Vakfı Kurucu Başkanı Abdullah Taylan ise görüşmede "Cumhuriyet tarihi boyunca Diyanet İşleri Başkanlığı, itikadi ve ameli mezhepler yapısında, bir omurga görevi yapmıştır. Bundan dolayıdırki bu güne kadar Türkiyemizde diğer coğrafyalardan farklı olarak din adına herhangi bir bozuk/ sapık örgüt, din Adına yer edinip başarılı olamamıştır. Başkanımızdan ricamız, bu omurgayı daha çok takviye etmesidir." diyerek  Diyanet İşleri Başkanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Ali Erbaş'a tebriklerini iletip,bu ulvi makamın her türlü fitneden korunması adına, beraber olduklarını ifade ederek duada bulundu.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Türkiye için en güzel hizmetlerin olacağına işaret ederek, özellikle eğitim  üzerinde ciddi çalışmaları olduğunu söylediler. Diyanet olarak tüm güzel çalışmalara açık olduklarını, her türlü faydalı çalışmanın yanında olduklarını söyledikten sonra Anadolu Alimler Birliği heyetine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Diyanet İşleri Başkanı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetlerini ifade ettiler.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı