Gelecek Partisi`nden Çalıştay`a Çağrı
Siyasi 24.12.2021 13:38:19 0

Gelecek Partisi`nden Çalıştay`a Çağrı

Gelecek Partisi uyuşturucu batağına sürüklenen insanlara ve onların ailelerine dikkat çekmek amacı ile 25 Aralık Cumartesi günü Ankara'da ‘Anneler Konuşuyor Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı 1' başlıklı bir farkındalık çalıştayı düzenliyor.

Uyuşturucu kullanımı toplumda her geçen gün artarken, uyuşturucu bağımlıları yalnızca kendilerini değil içinde bulundukları ilişki örüntülerini de zehirliyor.

Madde bağımlısı gençlerin aileleri ‘Sesimizi Duyun' diyerek toplumun vicdanına seslenirken, Gelecek Partisi büyük bir çıkmaz yaşayan ailelerin sesine ses oluyor.

Basının değerli temsilcileri başta olmak üzere, tüm duyarlı kesimlere seslenerek Çalıştay'a davet eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Gelecek Partisi inşa edici-yapıcı muhalefet anlayışı içerisinde siyaset yapmaya devam ediyor. Uyuşturucu, toplumsal yaralardan bir tanesi. Uyuşturucuya yakalanan çocukları kurtarmak, uyuşturucunun Türkiye'de bulunur olmasını engellemek noktasında bizler Gelecek Partisi olarak, uyuşturucu müptelası gençlerin annelerini, babalarını konuşturmanın daha önemli olduğunu düşündük. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, Başbakanlığı döneminde Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı düzenlemişti. Sayın Davutoğlu şimdi bir muhalefet partisinin, Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı, Gelecek Partisi olarak sosyal bir yarayı önce teşhis edip, parmak basıyor daha sonra bu yarayı tedavi etmek, rehabilite etmek için faaliyette bulunuyoruz. Bu gençler bizim geleceğimiz. Resmi rakamlarla 1 milyon 700 bin uyuşturucuya yakalanmış yaşlı genç, kadın erkek, evli bekar insan var bu rakamların daha fazla olduğu tahmin ediliyor. Öncelikle uyuşturucu Türkiye'ye kesinlikle girmemeli kimse uyuşturucu bulmamalı ve gençler bu uyuşturucu illetine yakalanmamalı. Bugün itibari ile yakalanmış olanlar ise rehabilite edilmeli, AMATEM'ler çoğaltılmalı, arınma noktalarındaki eksiklikler, tıbbi cihazlara erişim devlet ve Sağlık Bakanlığı tarafından kolaylaştırılmalı. Anayasamız,  devlet; sağlıklı bir toplum için insanların sağlıklı yaşamalarını sağlar diyor. 25 Aralık 2021 saat: 10:00'da Ankara Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonunda uzmanlar, anneler konuşacak, bu problemin teşhisini ve tedavi methotlarını anlatacak, ‘Türkiye sağlıklı bir topluma nasıl kavuşur?' sorularının cevaplarını bulmaya çalışacağız. Bütün basın mensuplarını bu anlamlı çalıştayımıza davet ediyor tüm aileleri duyarlı olmak konusunda gayret sarfetmeye çağırıyoruz" dedi. 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.5° / 10.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı