204 kiloluk kadın hayatını kaybetti

5.06.2015 10:12:15

Kahramanmaraş`ta obezite hastalığı nedeniyle 204 kilo olan kadın, tedavisinin ardından getirildiği evinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi`nde oturan 3 çocuk annesi Firdevs Yaylacık (48), 16 yıl önce kilo almaya başladı. Son 4 yılda 260 kiloya kadar ulaşan kadın, yaklaşık 2 sene önce Dicle Üniversitesi`nde gördüğü tedaviyle 192 kiloya düştü.

Tedaviye devam edemediği için tekrar 230 kiloya ulaşan ve yardım almadan hiçbir ihtiyacını karşılayamayan Firdevs Yaylacık`a, bu defa Osmaniye`deki özel bir hastane sahip çıktı. 14 Şubat 2015`te ücretsiz olarak fazla yağları ve safra taşı alınan, ardından mide küçültme operasyonu yapılan Yaylacık, 20 günlük tedavi sürecinde 230 kilodan 204 kiloya kadar düşürülerek tekrar Kahramanmaraş`a gönderildi.

Geçirdiği bir dizi operasyon sonrası 6 Mart`tan beri tedavisine evinde devam edilen Yaylacık, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Firdevs Yaylacık`ın cenazesi Evliya Camisi`nde kılınan namazının ardından, Şeyh Adil Mezarlığı`nda toprağa verildi. (AA)



1

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

2

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

3

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

4

Başkan Akpınar, Mahalle zi̇yaretleri yaparak vatandaşlarla hasbi̇hal etti

5

“Kazandığımız belediyelerinde kazanmadığımız belediyelerinde ensesinde olacağız”