Tarih: 07.04.2021 08:46

Akademisyenler ve Lisansüstü Öğrenciler İçin Kaçırılmayacak Ücretsiz Seminer

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye`nin en aktif online istatistik eğitimi veren kurumu olan İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık,Uzman İstatistikçi ve Eğitmen Ezgi Pasin'in moderatörlüğünde ÜCRETSİZ "Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri" semineri düzenliyor.

Konuşmacı koltuğunda yer alacak olan İSTAR Araştırma Kurucu Ortağı ve Nicel Araştırmalar Takım Lideri Murat Bayazıt,Pandemi süreciyle birlikte araştırmacılar özelinde önemi artan online veri toplama tekniklerinden ve süreçlerinden bahsedecek. Seminere ücretsiz olarak https://www.istardanismanlik.com/kursTaleplinki üzerinden giriş yapıp eğitim türü sekmesinden "Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri"ni seçerek kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Katılan 5 Şanslı Kişiye İstedikleri 1 Eğitim Hediye

"Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri" kapsamında İSTAR Araştırma & Eğitim 5 kişiye de ücretsiz olarak istedikleri 1 eğitimi hediye etmeye hazırlanıyor. İSTAR Araştırma & Eğitim'inin Instagram hesabı üzerinden yürütülen kampanyanın detaylarına https://bit.ly/3uo7yiy  adresinden ulaşabilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —