Tarih: 11.09.2024 15:38

Arı ve Toprak ailesinin mutlu günü

Facebook Twitter Linked-in

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın kıydığı nikahla dünya evine giren çiftin düğününe Siyaset ve İş dünyasından bir çok kişi katıldı. 
 

Törende konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Toptaş, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Gençlerimizden ülkemize ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmesini temenni ediyoruz" dedi.
 

Ak Parti Milletvekili Ömer Oruç Debgici, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, KMTSO başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz’ünde katıldığı Kahramanmaraş Ala palace’da düzenlenen düğün törenine İş insanları Şahin Balcıoğlu, Abdullah Şirikçi, Şakir Büyükerzurumlu, Mehmet Büyükerzurumlu, Mehmet Sabancı’nın yanı sıra çevre illerdende bir çok esnaf ve iş insanı katıldı. 
 

Törene katılan konuklarına teşekkür eden Adnan Toprak ise, "Rabbime şükürler olsun. Evlatlarımızın mutluluğunu yaşamayı bizlere nasip etti. Tabi bu arada çok sayıda dostumuz kardeşimiz bizleri onurlandırdılar. Bütün dostlarımıza, misafirlerimize bizlerle beraber oldukları için, yalnız bırakmadıkları için, hem bizlerin hem de evlatlarımızın mutluluklarını paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum" diye konuştu. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —