Cinayeti 24 saatte çözen polislere ödül

Cinayeti 24 saatte çözen polislere ödül

Cinayeti 24 saatte çözen polislere ödül

Kahramanmaraş'ta 12 yaşındaki kız çocuğu Ş.D'nin katil zanlılarını 24 saatte tespit eden polisler ödüllendirildi.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kamu görevlerinin hepsinin önemi ve kutsiyeti olduğunu söyledi.

Huzur ve güven olmadan hiçbir faaliyetin yürütülmesinin mümkün olmayacağını ifade eden Vali Kocatepe, ''Toplumun sağlıklı yaşayabilmesi için önce huzurun olması gerekiyor. Bunları da sağlayan emniyet, jandarma ve diğer güvenlik görevlileridir. Kahramanmaraş'ın güven ve huzurunu sağlamak için geceli gündüzlü görevini başarıyla yürüten emniyet teşkilatımızı kutluyorum. Bütün arkadaşlarımız görevlerini başarıyla yerine getiriyor. Ödül töreninin polisimizin başarısına başarı katacağını düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde her polisin bu başarıya ulaşmak için gayret edeceğine gönülden inanıyorum'' dedi.

Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise kolluk hizmetlerinin yerine getirilmesinde katılımcı güvenlik anlayışının önemine işaret etti.

Mustafa Aydın, güvenlik hizmetinin vatandaşa zulüm yapılmadan, insan hakları ön planda tutularak verilmesi gerektiğini belirtti.

Aydın, Kahramanmaraş'ta 12 yaşındaki Ş.D'nin katil zanlıları ile Göksun'da meydana gelen cinayetin aydınlatılmasından dolayı personelin Kahramanmaraş ve Göksun cumhuriyet başsavcılıkları tarafından ödüllendirildiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından, her iki cinayetin aydınlatılmasında başarı gösteren polis müdürleri, amir ve memurlar ile geçen yıl başarı gösteren 12 polis memuruna başarı belgeleri verildi.

Ödül törenine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile İl Müftüsü Muhammet Gevher de katıldı.AA

 



Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı