Özdemir, Revizyon İmar Planı Yeniden Çıkacak

Özdemir, Revizyon İmar Planı Yeniden Çıkacak

KALİDA İnşaat Komisyonu Yönetimi, görevine yeni başlayan Belediye İmar Müdürü Melike Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İmar Müdürü Melike Özkan Özdemir, "Revizyon imar planı yeniden çıkacak."dedi. Kahramanmaraş'ın genel durumu esas alınarak ve jeolojik yapısına göre yeni imar planını uygulamaya alacaklarını söyleyen İmar Müdürü Özdemir, "İmar müdürlüğü olarak kırmızı kot uygulamasını biz de istiyoruz. Kot uygulaması üzerinde çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Proje tadilatı yapmakla zaman kaybettiklerini ve bu sebepten projelerin geç çıktığını söyleyen Belediye İmar Müdür Özdemir,"Birlik ve beraberlik içinde olabilirsek, problemleri çözebiliriz. Müteahhitlerimize her konuda yardımcı olmaya hazırız. Belediyemizin imkânlarını ve hizmet anlayışını sektör temsilcilerine daha çok sunmak istiyoruz."dedi.

Kahramanmaraş'ın kentsel dönüşüme hazırlık yapması gerektiğini söyleyen KALİDA İnşaat Komisyonu Başkanı İbrahim Çakmak da,"Kahramanmaraş inşaat sektörünün problemlerini belediyemizle her zaman kolaylıkla paylaşabiliyoruz. Kentsel dönüşüm projesine STK'lar olarak destek vermeye hazırız. Yeni müdiremizle bilgi alışverişinde bulunup sektörün gelişmelerini paylaşmak istedik. Önemli bilgiler aldık."dedi.

(Selçuk KILINÇ)



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı