Gündem

Gündem Haberleri

Kahramanmaraş`a Rus Gelin

Kahramanmaraş`a Rus Gelin

Rusya'da 3 yıl önce tanışan Sabri Aydoğan Beyazıt ile Natalia, aldıkları evlenme kararını Kahramanmaraş`ın Afşin ilçesinde yaptıkları düğünle taçlandırdı.

Afşin ilçesinde yaşayan Sabri Aydoğan Beyazıt, ticaret amacıyla gittiği Rusya'da Natalia ile tanıştı. Burada ortak bir giyim mağazası açan Sabri ve Natalia 3 yıl önce aldıkları evlenme kararını büyüklerin de verdiği onayla sonuçlandırarak önceki gün yapılan törenle dünya evine girdiler.

Rus gelin Natalia Türklerin en çok yaşayış biçimlerini, güleryüz ve hoşgörülerini sevdiğini ifade ederek, ''Yemekleri çok güzel, insanları dürüst'' dedi.

Damat Sabri Aydoğan Beyazıt ise Natalia'nın Müslümanlığı araştırdığını, Rusça Kur'an-ı Kerim alarak okuduğunu söyledi. "Birbirimizi seviyoruz" diyen çiftin mutluluğu ise adeta gözlerinden okundu.

İHA



Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı