Dedeoğlu ``Bilgilendirme ve İstişare`` toplantısı düzenledi

30.09.2012 12:27:51

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş`ın birçok sorunu olduğunu ve bu sorunların çözümü için iktidar ve muhalefetiyle birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Dedeoğlu, İstasyon Kafeterya`da düzenlenen ``Bilgilendirme ve İstişare`` toplantısındaki konuşmada, Kahramanmaraş`ın özellikle ulaşım, eğitim ve sağlık konularında çok geride kaldığını savundu.

Kahramanmaraş`ın bir çok probleminin bulunduğunu anlatan Dedeoğlu, sorunların birlik beraberlik içerisinde çözüleceğini belirterek, şunları kaydetti:

``Her nokta elimi taşın altına koymaya hazırım. İstiyorum ki, milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız birlik beraberlik içerisinde Kahramanmaraş`ımızın bütün problemlerini çözelim. Ancak şu ana kadar hiçbir sonuç alamadım. Yalnız kaldım, ne yapamam gerektiğini kendi kendime düşündüm ve dedim ki, ``Bu işi yalnız başına götüreceksin`` diye bir milletvekili olarak çırpınmaya başladım. Şimdi 900 tane başbakana ve bakanlara yazılı sözlü soru önergesi, 22 tane meclis araştırması ve 5 tane kanun teklifi vermişim. Bunları da kitapçık haline getirdim ve halkımla paylaştım.``

Mecliste adının Mesut Dedeoğlu değil de ``Kahramanmaraş`` olarak anılmaya başladığını anlatan Dedeoğlu, bu yakıştırmadan gurur duyduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş`ın Türkiye`nin 18. büyük şehri olduğunu anlatan Dedeoğlu, hizmetlerin de birlik ve beraberlik içerisinde kente gelmesi gerektiğini kaydetti.

``TBMM`` adlı kitabını da tanıtan Dedeoğlu, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

AA



1

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2

Enerji de Kadının Ayak Sesleri

3

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

4

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

5

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"