Muhtarlar, Başhekim Gönen için seferber oldu

Muhtarlar, Başhekim Gönen için seferber oldu

Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimliğine 2007`de atanan Nöroloji Uzmanı Dr. Murat Gönen'in görevinden alınacağı yönündeki bilgiler üzerine harekete geçen köy ve mahalle muhtarları, Gönen'in görevini sürdürmesini isteyerek, ortak imza kampanyası düzenledil

Hazırladıkları metnin altına imza atıp mühürlerini basan köy ve mahalle muhtarları, dilekçeyi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Kahramanmaraş milletvekillerine gönderdiler.

4 sayfalık dilekçede 60 muhtarın imzasının ve mührünün bulunduğunu belirten muhtarlar, diğer muhtarlara ise ulaşamadıkları için imzalarının olmadığını ancak, bu muhtarlar ile de telefonla görüştüklerini, onların da destek verdiklerini ifade ettiklerini söylediler.

Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Gönen'in görev yaptığı süre içerisinde yaptığı hizmetler ile büyük takdir topladığını belirten muhtarlar, altına imza attıkları dilekçeyi kargo ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı ve tüm Kahramanmaraş Milletvekillerine gönderdiler.

Köy ve mahalle muhtarları ortak imzaladıkları dilekçede, şu cümlelere yer verdiler:

"Sayın Başbakanımız;

Aşağıda imzası olan biz muhtarlar olarak, Devlet Hastanelerinin yeni yapılanması sırasında başarılı bir şekilde görevini yürüten Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Gönen'in yerine başka bir doktorun görev yapacağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Elbistan Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmede hizmet kalite standartlarında 85 puanla il birincisi oldu. Bu başarı Başhekim Dr. Murat Gönen Bey'in gecesini gündüzüne katması, özverili çalışması ve personeli ile halkına değer vermesi neticesinde alınmıştır. Böyle başarılı yöneticiler kolay yetişmiyor.

Dr. Murat Gönen Bey'in Elbistan Devlet Hastanemizde görevine devam etmesi halinde, halkımızın bundan mutluluk duyacağını bildirmek istiyoruz. Gereğini saygılarımızla arz ederiz."

İHA



Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek