Tüten, ``Milleti idare edenler onlara yalan söyledi``
Siyasi 30.12.2012 17:34:40 0

Tüten, ``Milleti idare edenler onlara yalan söyledi``

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, ``Bu dünyada mutlu olmanın sırrı sevgiden geçer, bu günün insanı sevmeyi unuttu aslında şu kaide çok önemli değil mi? Allah seni severse bütün kainat da seni sever.`` dedi.

Tüten: ''Evet güzel insanlar sizi yaratan yüce Allah size sevmeyi öğretmiş, akıl denen bir nimeti vermişken neden öyleyse cebelleşiyorsunuz. Bu cebelleşmek size yakışmıyor, bizden söylemesi. İster tutarsınız isterseniz de tutmazsınız. Hele bu cebelleşenler idareci olursa,  durum daha da vahimleşir.  Çünkü ‘Başıbozuk olanın ayağı da bozuk olur.' demiş atalar.'' şeklinde konuştu.

İdarecilerin milleti kandırdığın ve onlara yalan söylediğini ifade eden Türen sözlerine şu şekilde devam etti: ''Ey ülkemi idare edenler! Bu millet sizden çok şey beklemiyor,   iki şeyi yapmanızı bekliyor.   Sizde yıllarca bu milleti hep kandırdınız. Aynı zamanda da bile bile yalan söylediniz. İsteklerine gelince: Birincisi siyasi bağımsızlık ikincisi de ekonomik bağımsızlık. Yıllarca bu iki meseleyi çözemediniz ve bu asıl milleti Avrupa masalıyla oyaladınız. Sağ sol diyerek de gündemi hep meşgul ettiniz, çünkü sizin bu milletin tarihine,  kültürüne, maneviyatına ve kısacası öz benliğine dönmesine bilerek veya bilmeyerek hep mani oldunuz. Yukarıda söz edilen iki meseleyi çözecek siyasi kadroya da emir aldığınız güçlerle mani oldunuz. Şimdi tarih huzurunda soruyorum size: Ey iktidar siz çözecektiniz de kim mani oldu,  ey mızıkçı muhalefet senin bu iki mesele hakkında bir önerin var mı veya boş lakırdıdan başka hiç söyleyecek sözün yok mu? İrili ufaklı bütün muhalefete sesleniyorum: Bu ülke çıkmaza doğru sürükleniyor, sizler hep iktidarın değirmenine su taşımakla uğraşmaktasınız, susun bari de bu milleti şaşırtmayın iktidarın foyası orta çıksın. Bu millet on bir ayda ekonomiyi çözen, çekiç güç denilen Siyonizm'in vurucu gücünü Kuzey Irak'tan kovan, D-8'ler denilen Müslüman birleşmiş milletler topluluğunu kuran milli görüşe yol bulabilsin,   olmaz mı? İşte yukarıda izah etmeye çalıştığımız meselenin özeti sevgiden geçer her şeyden önce. Bu aziz milleti karşılıksız seveceksin, yeri gelince seve seve canını da vereceksin ve şöyle haykıracaksın: Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın, Siper et göğsünü dursun bu hayasızca akın. Ey aziz milletim var mısınız bu hayasızca akını durdurmaya?  Varız diyorsanız öyleyse milli görüşe güç veriniz.'' 

(Fatih YALÇIN)          


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

29.3° / 15.5°

Görgel: “Elbistan’a 5,5 Milyar TL’nin Üzerinde Yatırım Kazandıracağız”

Kahramanmaraş’ta Otodan Hırsızlık Yapan 3 Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta sahte reçete operasyonu

Akpınar, “Esnaf Kan Ağlarken Biz Gülemeyiz “

Yeni Geçici Çarşının Kurulumu Hızla Sürüyor

Cinsel İstismar Suçundan Hapis Cezası ile Aranan 2 Şahıs Yakalandı

KMTSO Başkanı Buluntu’dan Mücbir Sebep Çağrısı!

Başkan Görgel: “Şehrimizin 100 Yıllık İhtiyacını Karşılayacak Altyapı Yatırımı Kazandırıyoruz”

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası ile Aranan 2 Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta Karaca Ve Geyik Trofesi Kaçakçılığı Operasyonu

Ağustos Fuarının Etkinlik Takvimi Yayınlandı

KASKİ’de 6 Daire Başkanı Değişti

Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda 18 Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak!

Kahramanmaraş’ta Zeytin tenekesine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta Sahte İçki Operasyonu

Kahramanmaraş’taki 141 Bin Emekli İçin İmzalar Atıldı

Fırnız da ki Orman yangınına GEAK desteği

Kahramanmaraş’ta Huzur Operasyonları

Belediye Başkanı’ndan İnsan Hakları Beyannamesi !