``Mesullerin evini başlarına yıkacağız, haberleri olsun ``
Gündem 31.12.2012 19:10:22 0

``Mesullerin evini başlarına yıkacağız, haberleri olsun ``

Alperen Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Ökkeş Ekberoğlu merhum Muhsin Yazıcığlu`nun doğum günü olması ve yılbaşı dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Bu gün günlerden 31 Aralık, gece yarısına birkaç saat var. Mekanı ağıyla kuşatan halleriyle zamanı kıymetlendirip, özetin özeti halinde değerlendireceksek eğer, bu günü ve bu günün bu saatlerini tamda üç cihetten işaretler ve şöyle izah ederiz şeklinde konuşan Ökkeş Ekberoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: ''

- Kabrinde rahat uyusun, Allah`ın, dirilerin diliyle ölünün duyuşuna sevk ettiği aşk cümleleri halinde, kabrinde yatan bizi duysun, Allah duyursun. Bu gün cem-ü cümlesiyle Allah dostlarının şehitliğine şahitlik ettiği sembol şahsiyetimiz, liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu` nun doğum günüdür. Gönüllerimizi kabrine kadar yanaştırdık ve bir konfeti yağmuru halinde mezar taşından aşağıya boşaltıyoruz.

- İmkan yağmurlarıyla modernitenin, insanlığın başına yağdığı bir teknoloji dünyasında aydınlatılmamış bir kaza, bizim için karartılmış bir cinayettir.  Bu anıda içine alıcı bir kapsamda her an, öfkemizi Muhsin Yazıcıoğlu` nun mezar taşında bilemekte, kuşkularımızı toprağında tüllendirmekte ve toprak altından sessiz sedasız ilerleyen bir sırrilikle kısas haklarımızı mezarında depolamaktayız.  Şekliyle ister aydınlatılmamış bir kaza, isterse karartılmış bir cinayet olsun. Yiğidimizin kanına girmiş bir çetenin muhtevası bizim için şöyle bir mahiyete doğru kıvrılmaktadır.

Hüviyette kaçak ve sinsi, cinayette kahpe ve sırtlan, organizasyonda kompleks ve heyet. Ve özellikle imalı ve sert bir tonda söyleyeceğimiz şekilde şu: Ele geçirilemediği her an bizim için birazcıkta devlet ve hükümet. Komşusuna hırsız girmiş bir adam hırsızı görürde ışıklarını kapatıp yatarsa, nazarımızda bizzat hırsız, ondan da öte hırsızlığın doğurucusudur.

İşte şimdi bu an, buradan, tüm izbe mekan ve kaçak zamanlar boyunca haykırıyoruz:

Yiğidimiz, liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu` nun helikopteri Keş dağlarına çarptığında, akan kan ve çıkan gürültüye rağmen, ışığını kapatıp yatan mesullerin evini başlarına yıkacağız. Haberleri Olsun.

-Bulutlardan alemi gözleyecek irtifalara çıkmış bir milletin, bostan kuyularında yaşayan nem böcekleri seviyesine düşmüşlüğü nedir?  diye sorarsanız eğer, '' bize bu halin somut misalini verin'' derseniz eğer: Birkaç saat sonra, yılbaşı kutlamaları adı altında yapılacak rezilliklere bakında görün deriz. Buhara`dan Anadolu` ya üflenen nefes ne zaman kesildi ki; Otranto` dan Roma` yı gözleyen gözler ne zaman kısıldı ki.  Gırtlağımızı sıkıp nefesimizi kesmek, Gözümüzü çıkarıp nazarımızı kısmak derdinde Batı dünyası, Haçlı seferleriyle giremediği coğrafyalarımızda şimdi, hanelerimizin yatak odalarında iğrenç ananeleriyle dolaşmaktadır.

Ey ezeller ve ebedler boyunca uzanan mekanda, zamansızlık ürpertisiyle kök salmış millet.

Ey magmadan arşa bir yücelikle, genişliğine yeryüzüne nizam vermiş devlet. Türk, Kürt, Boşnak, Çerkez, Laz, Osmanoğlunda kurşundan binalar halinde erimiş, cem olmuş ve yekpare bir bünye halinde doğrulmuş saffet. İçine doğru derinleş, dışına doğru uzan, ruh köklerindeki mayanı hatırla ve dalına düşmüş güvelerden kurtul. Çammış, noelmiş, hindiymiş, yılbaşıymış, piyangoymuş şuymuş buymuş. Ülser gibi, ur gibi midene oturmuş batı artığı kazuratı kus kurtul. Bu Ananın, atanın ve Allah` ın boynuna astığı bir borç halkasıdır. Uçsuzluk çöllerinde arasan da kendini, kendin gibi bul kurtul.

Sen, papazların zünnarını yalasan, katedrallerin çanlarını parlatsan, şövalyelerin atlarını tımarlasan Batılının gözünde Osmanoğlusun. İğdiş edilmiş idrakini çatlat ve sana biçilmiş papyonlu simokinden incili kaftanına dön kurtul.

Kundaktaki bebesini kurt kapmış bir anne gibi, seni Batı Emperyalizminin kültür dişlilerinde çiğnenirken görmek öz ciğerini kendi dişleriyle çiğnemekten beter bir ıstıraptır bizim için. Seni, kendi kültür potalarında öğütmek isteyenleri, ta midelerine kadar şarkıcı ve öz malımızı oradan çıkartıcı bir darbeyle bir gün, öz yurdumuzdan atacağımız o gün için, kan ter içinde bir tempoyla durmadan çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız.  Şart olsun!''

Alperen Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Ekbereoğlu: '' Üç cihetten, üç vesileyle, üç muradımızı üç mesajla böyle verdik. On şiddetindeki bir deprem enkazından binlerce ölü bırakılacak olsa da kalkmak mümkündür. Esas enkaz, Alperenlerin ruh faylarında meydana gelecek kırıklarla oluşacak depremlerdedir ki böylesi bir deprem enkazından kalkış da yoktur.

Bu veçhile Başkanımızın doğum gününü tekrar tekrar kutlar, ölümünün aydınlatılması için mesulleri uyarır, milletimize de Hıristiyanlık kutsallarının kutlanmasına karşı '' Dur! '' demesi için yalvarırız.'' diyerek sözlerini bitirdi.  

(Fatih YALÇIN)

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.4° / 13.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı