Ekonomi

Ekonomi Haberleri

İki proje daha tamamlandı

İki proje daha tamamlandı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen Şansız Yöre Çocukları 5 Sahada Top Koşturuyor ve Taşıma Merkezindeki 10 Köye Oyun Merkezi Projeleri tamamlandı. Proje Koordinatörü Özgür Cerit, bir toplantı ile proje hakkında Kaymakam Metin May

Projelerin tamamlanmasının ardından Proje Koordinatörü Özgür Cerit, Elbistan kaymakamı Metin Maytalman, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gül ve projelerin uygulandığı okulların müdürlerinin katılımıyla Elbistan Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda katılımcılara bilgi verdi. Cerit, "desteklenen Şansız Yöre Çocukları 5 Sahada Top Koşturuyor Projesi kapsamında kırsal kesimdeki 5 okula oyun sahaları yapıldı. Taşıma Merkezindeki 10 Köye Oyun Merkezi Projesi ile de kırsalda bulunan taşıma merkezli 10 ilköğretim okuluna oyun parkları yapılmıştır. Her iki projemizde tamamlanmıştır" dedi.

Toplantıda ayrıca projelerin uygulandığı okullarda öğrenim gören öğrencilerin okullarına yapılan oyun sahaları ve oyun parklarıyla ilgili düşüncelerini içeren videolarda gösterildi.

Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman'ın tamamlanan iki projenin 100 bin TL maliyetli olduğunu, uygulaması devam eden projelerle birlikte Elbistan'da 480 bin TL girdi sağlandığını belirtirken, Proje Koordinatörü Özgür Cerit ile projelerde emeği bulunanlara teşekkür etti.

İHA



KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı