Poyraz Muhtarlarla hizmette 10 yılı değerlendirdi
Gündem 10.01.2013 18:20:18 0

Poyraz Muhtarlarla hizmette 10 yılı değerlendirdi

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, merkezdeki 91 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Poyraz, muhtarlara 10 yıllık hizmet süresince gerçekleştirilen yatırım ve projeleri anlattı.

Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan yardımcıları Cevdet Kabakcı, Mustafa Uzunlar, Hasan Kara ile Belediye Başkan Danışmanı Zeynep Arıkan da katıldı.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından son 10 yıldır şehre kazandırılan irili ufaklı tüm hizmetlerin slayt halinde gösterildiği toplantıda bir konuşma yapan Başkan Poyraz muhtarlara teşekkür etti.  Konuşmasına "Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür" diyerek başlayan Başkan Mustafa Poyraz gerçekleştirilen projeleri anlamak ve hatırlamak adına sivil toplum örgütleriyle değerlendirmenin önemli olduğunu belirterek ara sıra bu tür toplantılar gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Poyraz konuşmasında; "10 yıllık görev sürem boyunca muhtarlarımızla hep bir uyum içerisinde çalışmaya gayret gösterdik. 10 yılın sonunda bugün gördüğümüz tüm bu hizmetlerde elbette ki bu uyumunda katkısı var. Hepinize bize gösterdiğiniz güven için teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın daha iyi ortamlarda hizmet vermeleri için yeni muhtarlık binaları yaparken mevcut muhtarlık binalarında iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdik. Biz hep bir aileyiz dedik ve öyle hareket ettik. Bundan sonra çok daha büyük bir aile oluyoruz. Güzel şehrimiz için karşılıklı güven, saygı ve hizmet aşkıyla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Poyraz muhtarlara görevde bulunduğu 10 yıl süresince hayata geçirilen küçük büyük tüm hizmetleri anlatırken yeni dönemde gerçekleştirilecek olan atık su arıtma tesisi, kentsel dönüşüm, kent meydanı, kültür park ve kılavuzlu rekreasyon alanı gibi büyük projeleri de paylaştı.

Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasıyla ilgili konuya da değinin Başkan Mustafa Poyraz "Cumhuriyet tarihi boyunca şehrimize verilen 3 önemli özellik var. Kahramanmaraş'ımıza Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 1925 yılında İstiklal Madalyası verilmiş, 1973 yılında Kahramanlık payesi ile ödüllendirilmiş ve son olarak da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından büyükşehir statüsüne kavuşturulmuştur. Bir kez daha başta Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Poyraz muhtarlara büyükşehir'in kazanımlarından da bahsetti.

Toplantının ardından Başkan Poyraz muhtarlarla birlikte yemek yedi. 

(Erdoğan KİSKO)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı