Kocatepe, Gazeteciler bir kamu görevini yerine getirmektedir

Kahramanmaraş Valiliği "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Mado Sarayında program düzenledi.

Kocatepe, Gazeteciler bir kamu görevini yerine getirmektedir

Programa Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Servet Güngör, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük ve çok sayıda gazeteci katıldı. Düzenlenen programda Kahramanmaraş'ın ve ilçelerin gazetecileri ve temsilcileri bir araya geldi.

Kahramanmaraş Valisi Kocatepe görevinden ayrılan Vali Yardımcısı Servet Güngör'e yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve "Çalışan Gazeteciler Günü" olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutlamaktayız diyen Vali Şükrü Kocatepe şunları söyledi: ''Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler toplumun yararını göz önünde bulundurarak, her koşulda sorumluluk duygusu ile hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak gibi büyük bir görevi üstlenmiş durumdadır. Görevlerini yerine getirirken günün her saatinde göreve koşan gazetecilerimiz, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatmakta, diğer taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Bu vesile ile tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler gününü tebrik eder, tüm gazetecilerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.''

Program Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe`nin gazetecilere plaket vermesiyle sona erdi.

(M.Serhat TOPALCA)



1

Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyet Spor Şöleni’nde final heyecanı yaşandı

2

Ak Parti Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Rektör Yasım’ı Ziyaret Etti

3

Başkan Toptaş; Hedefimiz, Onikişubat’ımızı bir bilgi üssü haline getirmek

4

Haydi Çocuklar, “Kitaplar Ülkesi” Sizi Çağırıyor!

5

Başkan Görgel: “1,3 Milyar TL’lik Yatırımla Yeni Ekinözü’nü İnşa Ediyoruz”