Sanayicilerden Dedeoğlu
Gündem 20.02.2013 15:57:27 0

Sanayicilerden Dedeoğlu'na ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde ekonomik zorlukların halen devam etmekte olduğunu belirterek, 5084 sayılı teşvik yasasının uzatılması gerektiğini söyledi.

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Değer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan sanayiciler MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti. Bu ziyaretten çok memnun kaldığını belirten MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde sanayicilerin çok güç şartlarda hizmet verdiklerini vurguladı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ekonomik krizin yaralarını sarmak için tasarruf yapması gereken hükümetin bunun yerine elektrik, doğalgaz ve akaryakıt gibi pek çok ürüne zam yapmayı tercih ettiğini ifade etti.  Yapılan bu zamlardan konutlarda vatandaşları ve sanayide de sanayici ve esnafı olumsuz yönde etkilendiğine de işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yapılan bütün bu zamlar, maliyetleri artırmış ve yeni yükler getirmiştir. Sanayici, bu maliyet artışlarını vatandaşlara yansıtmamak için büyük çaba harcamaktadır. Bu aşamada hükümet, hem üretime hem de istihdama destek vermek zorundadır. Bunun için 5084 sayılı teşvik yasasının süresi mutlaka uzatılmalı veya yeni çalışma yapılmalıdır. Bu konuda sanayicilerimizin ve vatandaşlarımızın talebi vardır."

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, maaşlara yapılan düşük zamlar karşısında işçi, memur ve emeklinin alım gücünün iyice azaldığını açıkladı. Bu durum karşısında küçük esnafın iş yapamaz hale geldiğine dikkat çeken Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, uygulanan yanlış tarım politikaları nedeniyle tarım ve hayvancılığın can çekiştirmeye başladığını bildirdi.

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Değer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan sanayiciler de ziyarette yaptıkları konuşmada Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir seslerinin olmasından çok memnun olduklarını kaydederek, Dedeoğlu'nun başarılı çalışmalarını yakından izlediklerini belirtti.

Sanayiciler, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nun vermiş olduğu 5084 sayılı teşvik yasasının süresinin uzatılması konusundaki teklifin akıbetini de merak ettiklerini ifade ederek, teşvik konusunda hükümetten çalışma beklediklerini söyledi.

Sanayiciler, ülke sorunlarının çözüme için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

(Fatih YALÇIN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.2° / 9.4°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı