Gündem

Gündem Haberleri

“Migros kapanıyor mu?”

“Migros kapanıyor mu?”

Kahramanmaraş Migros müşterileri, servis araçlarının olmamasının Migros kapanıyor mu? şeklinde yorumlandığını dile getirdi.

Türkiye'nin önde gelen seçkin alış veriş merkezlerinden biri olan Migros Kahramanmaraş'ta uzun süredir müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Yıllardır Migros'ta alış veriş yaptığını ifade eden müşteriler, kaliteli ürün yelpazesiyle halkın tercih ettiği AVM'lerden biri olan Migros'un, kaliteli hizmet anlayışına servisin olmamasının gölge düşürdüğünü iddia etti.

Şehir merkezine uzak olmasından dolayı ulaşımın sorun olduğunu dile getiren Migros müşterileri, alış veriş merkezine gezmek veya vakit geçirmekten ziyade ihtiyaçlarını gidermek için geldiklerini ve bundan dolayı arabası olmayanların aldıkları onca ürünle eve dönmelerinin her zaman sorun olduğunu anlattı. Servis araçlarının olmaması nedeniyle bazı Migros müdavimleri diğer AVM'leri tercih ettiklerini belirtti. Görüştüğümüz müşterilerden ismini açıklamak istemeyen bir vatandaş, Migros'un kaliteli hizmet anlayışla yıllardır seçkin ve kaliteli ürünleri halkın beğenisine sunduğunu ancak bir süredir servis araçlarının olmamasından dolayı Migros'un kapanacağı şeklinde bir algının oluştuğunu söyledi. Bunun sonucunda da Kahramanmaraş'ta Migros kapanacak mı? gibi bir sorunun Migros müşterilerini tedirgin ettiğini ifade etti.

Migros'tan başka bir mağazada alış veriş yapmadığını söyleyen bir müşteri şunları kaydetti: " Migros her zaman tercih ettiğim bir yerdir. Bu kadar çok beğendiğim mağazanın geçmişine baktığımda kuruluş yıllarındaki bir ayrıntı dikkatimi çekmiştir. Migros'un temellerinin atıldığı o yıllarda ilk olarak gıda ve ihtiyaç malzemelerinin uygun fiyat ve kaliteli olarak, Migros seyyar satış kamyonlarıyla halkın ihtiyacını ayağına götürmüş. Bu belki ilk yıllarda farklı bir uygulamadır ve bunlar belediye kontrolünde yapılmıştır.  Bununla beraber kurulma aşamasında işe böyle başlayan bu merkezin şu anda servisinin olmaması gerçekten garipsenecek bir durum. Migros yetkililerinin her zamanki duyarlılık ve hassasiyetle hareket edip müşterilerini daha fazla mağdur etmeyeceğine inanıyorum. Çünkü benim tercih ettiğim Migros sürekli gelişen, ilerleyen yeni yeni alternatiflerle müşterilerine hizmet vermeye devam eden bir kuruluştur. Bence servisler bu kadar büyük bir işletme için çok önemli bir sorun değildir ve bunun halledileceğine inanıyorum."  



AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!