“Milliyetçilere yönelik saldırılar arttı”
Siyasi 8.03.2013 18:09:31 0

“Milliyetçilere yönelik saldırılar arttı”

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları, son dönemde ülkücülere yönelik saldırıların arttığı gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Ülkü Ocakları önünde toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan Şube Başkanı Mehmet Dizibüyük, kendilerine yönelik bu tür suçlamaların dün olduğu gibi bugün de ülkücüleri yıpratamayacağını ve yolundan döndüremeyeceğini ifade etti.

SIRRI SAKIK HİÇ BİR DELİL GÖSTEREMEDİ

Sırrı Sakık'ın Bursa'da, Sakarya'da ve Afyonkarahisar'da yaşanan saldırılardan da Ülkü Ocakları'nı sorumlu tuttuğunu belirten Dizibüyük, Sakık'ın bunu ispatlayacak hiçbir delil gösteremediğini kaydetti. Dizibüyük konuşmasına şöyle devam etti: "Üstelik yalanını yüzüne vuran MHP milletvekillerine "Çirkin sesinizi çıkarmayın. Bu ülkede sizin politikalarınızdır ki bu savaş devam ediyor. Ret ve inkâr politikalarının yansımasıdır." demiştir. Bu sözü ile PKK'ya karşı yürütülen mücadeleyi savaş olarak nitelendirmektedir. Oysa savaş terör örgütü ile bir hukuk devleti arasında değil, eşitler arasında cereyan eder. Kendini hiç bir devlete ait hissedememiş ve devlet terminolojisinden habersiz olan insanların bu tür yanlış ifadeler kullanması olağandır. Daha bir süre önce "Çanakkale'ye bakın. Orada sadece sizin atalarınız savaşmadı. Sonradan bu ülkeyi kendisine vatan edenler, Kafkaslardan, Boşnaklardan gelenler, siz bu ülkenin sahipleri değilsiniz. Haddinizi bileceksiniz. Oradan gelip, hele dağdan gelip bağcıyı kovma hakkına sahip değilsiniz. Hiç kimsenin bir tek halka hakaret etme hakkı yoktur." diyen Sakık'ın ret ve inkâr politikasından dem vurup ayrımcılık ve ırkçılık yapıldığını söylemesi de son derece gülünçtür."

MİLLİYETÇİLİĞİ HEP EL ÜSTÜNDE TUTACAĞIZ

Üniversitelerde de ülkücü öğrencilere karşı terör örgütü yandaşlarının faaliyetlerinin devam ettiğini dile getiren Dizibüyük, şöyle konuştu:" Ankara Üniversitesi DTCF ve Siyasal Bilgiler Fakültesi, Marmara Üniversitesi, Muğla Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi'nde Ülkücü hareket üzerine yönelen ve ağır yaralanma hadiseleri içeren eylemlere son halka olarak Kars'ta eklenmiştir. Kars'ta KYK yurdunda Ülkücüler saldırıya uğrarken, daha sonrasında gelişen olaylar neticesinde terör örgütü yandaşları yurt müdürü tarafından içeriye alınmış, Ülkücü öğrenciler yurda alınmamıştır. Bu da yetmezmiş gibi terör örgütü yandaşlarına hiçbir yaptırım uygulanmamış, hatta bir Ülkücü arkadaşımız halen gözaltında bulunmaktadır. Ülkü Ocaklarına gelen polis müdürünün "Sürece zarar verecek bir eylem içine girmeyin, itidalli olun." demesi, ülkemizin içinde bulunduğu durumun vahametini gözler önüne sürmektedir. Görülmektedir ki AKP Hükümeti yaşanan parçalama ve yıkım sürecinin kesintiye uğramaması için her düzeydeki memura kadar sistemli bir çalışma yürütmekte ve bu süreci meşrulaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. AKP Hükümeti İmralı süreci ve yıkım projesi kapsamında tek engel olarak Ülkücüleri gördüğünden, bizleri sindirmek için elindeki her türlü imkânı kullanmaktadır. Uzun yıllardır Türk Milleti'nin canının, malının ve manevi duygularının tahribatından sorumlu olan eli kanlı katil Abdullah Öcalan ile Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği üzerine masaya oturanlar şunu iyi bilmelilerdir: "Bizler, Türk-İslam Ülkücüleri olarak birilerinin ayaklar altına almaya cüret ettiği milliyetçiliği hep el üstünde tutacağız."

Türk bayrakları açan ve sloganlar atan grup, açıklamanın ardından sessizce dağıldı. (M. Serhat TOPALCA)

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı