Tazeoğlu şiir dinletisi öğrencileri coşturdu

Tazeoğlu şiir dinletisi öğrencileri coşturdu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğrenci Konseyinin düzenlediği Kahraman Tazeoğlu şiir dinletisine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Cahit Zarifoğlu konferans salonunda düzenlenen şiir dinletisine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yer bulamayan bir çok öğrenci programı ayakta izledi. Programda şiir dinletisi yanında şairliği ve aşk hakkında konuşan Kahraman Tazeoğlu, en güzel şiirlerin belediye otobüslerinde yazıldığını söyledi. Anlattıklarıyla öğrencileri tebessüm ettiren Tazeoğlu şiirleriyle duyguları anlar yaşattı.

Şiir sever insanlarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kahraman Tazeoğlu, Türkiye`de ilk defa yaşayan bir yazarın rekor kırdığını söyledi. Tazeoğlu, davet edildiği her yere gittiğini ifade ederek Kahramanmaraş`a daha önce de geldiğini belirtti.

Yazdığı ilk şiirini komşu kızına duyduğu aşktan dolayı kaleme aldığını dile getiren Tazeoğlu şunları söyledi: ''Ben şiire şiirden nefret ederek başladım, ablam şiir yazardı ben ablamla dalga geçerdim. Ancak komşumun kızına aşık oldum ve akşam olduğunda kendi kendime hüzünleniyorum, sebebi yokken ağlıyorum ama niye ağladığımı bilmiyorum. Ben ilk defa o duygularla kağıdı kalemi elime aldım ve şu sözleri yazdım: ` Sabahlara kadar uyutmayıp ağlattığın gecelerin, Kitaplarımı açıp da okutmadığın hecelerin hesabını sorarlar senden'' (M. Serhat TOPALCA)



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı