HP Ekibi Kahramanmaraş`ta ürünlerini tanıtacak
Ekonomi 1.04.2013 17:16:18 0

HP Ekibi Kahramanmaraş`ta ürünlerini tanıtacak

Dünyanın önde gelen teknoloji markası olan HP Yönetim Ekibi en yeni HP ürün ve teknolojileriyle Kahramanmaraş'a geliyor.

HP'nin geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları Kahramanmaraş ile sürüyor. 3 Nisan Çarşamba günü yapılacak etkinlikte HP'nin en son ürün ve teknolojileri, HP yöneticileri tarafından tüm yönleriyle aktarılacak.

28 Mart 2013 Türkiye'de bilgisayar ve yazıcı alanlarında 11 yıldır pazar lideri olan HP, geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları'nın Kahramanmaraş ayağını 3 Nisan Çarşamba günü, iş ortağı Efa Bilişim'in katkılarıyla gerçekleştirecek. Kahramanmaraş Ramada Otel'de yapılacak etkinlikte HP yönetim ekibi, yapacağı sunumlarla en son HP ürün ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlatacak.

Etkinlikte tüm ayrıntılarıyla anlatılacaklar arasında kurumsal tableti HP ElitePad 900, her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP sunucu ailesi, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer alacak.

Inkadvantage ürün ailesi, orijinal sarf kullanımı ve mobil bağlantı özelliklerinin ayrıntılarıyla paylaşılacağı toplantıda, orijinal kartuş kullanımının yarattığı avantajlara dair bilgi verilecek. HP iş uygulamalarıyla belge yönetimini kolaylaştırması ve çevre dostu özellikleriyle enerjiden tasarruf sağlamasının kurumlara sağladığı faydalar da aktarılacak. HP sunucularının sahip olduğu HP Insight Control teknolojisi ile kurumlara sunulan kolay kurulum avantajı, tek pencereden yönetim, uzaktan kontrol, optimizasyon, ProLiant ve BladeSystem özellikleriyle operasyonel sunucu maliyetlerinin minimum seviyeye indiren özellikler de kurumlarında iş verimliliklerini artırmak isteyen katılımcıların dikkatine sunulacak.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, müşteri toplantıları ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "IDC rakamlarına göre 2012 yılında laser ve inkjet yazıcıların da dahil olduğu toplam yazıcı pazarında dört çeyreğin ortalaması bazında HP yüzde 47'lik pazar payıyla lider durumda bulunuyor. HP yine 2012 yılının son çeyreğinde bilgisayar pazarında yüzde 15,2'lik pazar payı ile lider konumda. Tüketicilerimizin bizi 11 yıl boyunca kesintisiz lider yapması, ürün satmakla kalmayıp satış öncesi, sırası ve sonrasında dairesel bir müşteri memnuniyeti yaratan servislerimizin başarısını gösteriyor. HP Türkiye olarak bu misyonu devam ettiriyor ve tüm yurttaki müşterilerimizi ilk ağızdan dinliyor, onlara HP ürünlerinin avantajlarını anlatıyoruz.Bu vesileyle Kahramanmaraş'ta bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Dünya çapında 160 bin perakende satış mağazası ve 185 bin iş ortağı olan, dakikada 100 yazıcı, 120 bilgisayar ve 4 sunucu satışı yapan bir marka olarak küresel çapta ulaştığımız büyüklük artık Türkiye'deki tüketicilerimize daha hızlı bir şekilde yansıyor. Türkiye'nin en geniş satış ve destek ağına sahip teknoloji markalarından biriyiz. Baskı Grubu ve Kişisel Sistemler Grubu'nun bir çatı altında toplanıp HP Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu olarak alınması bu ağı daha da güçlendirdi. Teknoloji merkezlerimizin yanı sıra ülke çapında toplamda 6 bin bayimiz ile tüketicilerimize ulaşıyoruz. Ayrıca Türkiye çapındaki tüm elektronik perakendecilerde HP ürünleri bulabiliyorsunuz."

Çarşamba günü gerçekleştirilecek Program şu şekilde olacak:

13:00 " 13:45 Kişisel Sistemler ve Pazar Trendleri Sunumu - Sıtkı Yavuz HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü

13:45 " 14:15 Baskı Sistemleri Sunumu " Zeynep Simur HP Inkjet Yazıcılar Ürün Müdürü

14:15 " 14:45 Kahve Molası

14:45 " 15:15 Orijinal Sarf Kullanımı Sunumu - Zeynep SimurHP Inkjet Yazıcılar Ürün Müdürü

15:15 " 15:45 Kurumsal Sunucular Sunumu - Mustafa Tansu Kenan  HP Sunucu ve Veri Depolama Üniteleri Teknoloji Danışmanı

15:45 " 16:00 Soru & Cevap  (M. Serhat TOPALCA)      


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.1° / 16.9°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı