Fem Dershanesi safını kimseye kaptırmadı
Eğt.-Kült. 3.04.2013 18:29:12 0

Fem Dershanesi safını kimseye kaptırmadı

Kahramanmaraş FEM Dershaneleri YGS sınavında 6 puan türünde il birinciliği ve 5 puan türünde il ikinciliği alarak bu yıl da liderliği kimseye kaptırmadı.

Kahramanmaraş'ın 2013 YGS sınavındaki başarısı ilde hayal kırıklığı yaratırken FEM dershanesi Türkiye 18. olan Ahsen Hançer isimli öğrencisiyle bir gurur daha yaşattı. Bununla beraber Kahramanmaraş YGS sınavında 56. sırada yer alarak yıllardır değişmeyen makûs talihini bir kez daha perçinlemiş oldu. 

Kahramanmaraş FEM Dershaneleri Merkez Şube Müdürü Hasan Basri Gülmez sınav sonuçları hakkında yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: " Kahramanmaraş'ta Türkiye derecesine giren, Türkiye 18. olan Ahsen Hançer isimli kızımızı tebrik ediyorum. Türkiye 18.si olarak Kahramanmaraş'ın gururu oldu. Kahramanmaraş'ta FEM dershaneleri olarak da biz tüm puan türlerinde il birinciliği, 5 puan türünde il ikinciliğini yakalamış olarak ön saftaki her zamanki yerini korumaya devam etti. Bu sene sınav sonuçları erken açıklandı, gerçekten bu olumlu bir şey. Öğrenciler bekleme süresince çok vakit kaybediyorlardı, bu vakit kaybının da önüne geçilmiş oldu. O nedenle biz ÖSYM'nin bu hızlı tavrının öğrencilerin yararına olduğunu düşünüyoruz."

Öğrencilere, YGS'de alınan puanlara bakarak ümitsizliğe kapılmadan çalışmalarını devam ettirmelerini tavsiye eden Gülmez şöyle konuştu: "Ve biz öğrencilerin aldıkları puanlar ne olursa olsun mutlaka ve mutlaka ümitsizliğe kapılmadan, ciddi bir biçimde ısrarla çalışmaya devam etmelerinin çok yerinde olacağını düşünüyoruz. O nedenle tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz ve LYS'de hepsine başarılar diliyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin ailelerini, okuldaki öğretmenlerini, dershanedeki öğretmenlerini, emeği geçen herkesi, başta öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz."

İşte FEM Dershanelerinin gurur tablosu:

FEM dershanesi öğrencisi Ahsen Hançer YGS"3 Puan türünde Türkiye 18.si, YGS"4 puan türünde Türkiye 36.sı olurken Server Narinoğlu YGS"5 puan türünde Türkiye 80.si oldu

Tüm Puan türlerinde İl birincileri FEM'den

Kahramanmaraş Dershaneleri Birliği (KAR-DER-BİR) olarak yapılan toplantıda 6 Puan türünde dershaneye devam eden öğrenciler arasından ildeki ilk 10 öğrencinin sıralaması tespit edilmiştir.

YGS"1 puan türünde ilk 10'da 9 öğrenci, YGS"2 puan türünde İlk 10'da 9 öğrenci, YGS"3 puan türünde ilk 10'da 7 öğrenci, YGS"4 puan türünde ilk 10'da 7 öğrenci, YGS"5 puan türünde ilk 10'da 7 öğrenci, YGS"6 puan türünde ilk 10'da 8 öğrenci FEM dershanesi öğrencisi olarak sıralamaya girdi.  (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.3° / 13°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı