150 kişi CHP
Siyasi 7.04.2013 18:16:56 0

150 kişi CHP'ye katıldı

DYP, Anavatan Partisi ve Genç Parti`den toplam 150 kişi Cumhuriyet Halk Partisi il binasında düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

DYP İl Başkanı Ejder Şaşlı, Genç Parti İl Başkanı Şevki Akgün, DYP Milletvekili adayı Durdu Çağlar, DYP Milletvekili adayı Şaban Solak, Anavatan partisinden Şahin Hücülü ile beraber toplam 150 kişi Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

Düzenlenen programda konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat şunları söyledi: "Bu gün CHP'nin Kahramanmaraş ilinde birçok partide Milletvekili adayı olmuş, il ilçe parti başkanlığı, yöneticilik görevinde bulunmuş CHP'ye bu güne kadar oy vermemiş ama aramıza katılarak CHP saflarında bizimle birlikte mücadele edecek çok değerli konuklarımız, misafirlerimiz var. Benim Kahramanmaraş'ta en önem verdiğim değerlerden birisi çok çalışarak çok işler yapacağımızla ilgiliydi. Kahramanmaraş halkının bizim gayretlerimize, çalışmalarımıza kayıtsız kalmayacağı ile ilgili düşüce idi. Bu düşüncenin bu gün meyvelerini görüyoruz."

Yurtdışında bulunan vatandaşların oy kullanması için hazırlanan yasal düzenlemeden sonra çalışmalara başladıklarını belirten Özpolat şöyle konuştu: "Ben uzun zamandır CHP'nin yurtdışı örgütlenmesinden sorumlu bir milletvekili olarak, CHP'nin bu güne kadar ihmal ettiği bir alana girdim. Yurtdışında 5,5 milyon vatandaşımız yaşıyor, 5,5 milyon vatandaşımız bu güne kadar oy kullanamadı ya da kullandığı oylar yönetimlere yansımadı. 2 milyon 800 bin vatandaşımızın önümüzdeki seçimlerde oy kullanması için yasal düzenleme bittikten sonra yurtdışında örgütlenmeye başladık. Bir haftadır Almanya, Avusturya, İsviçre başta olmak üzere altı- yedi yerde hem örgütlenme çalışmasına hem de konferanslara katıldım. Bu çalışmanın önümüzdeki dönemde Kahramanmaraş'ta yansımalarını göreceğiz. Çünkü en çok göç veren illerimizden birisi Kahramanmaraş. CHP olarak sadece Kahramanmaraş'ta ya da Türkiye'nin her hangi bir yerinde değil, dünyanın her yerinde örgütlenmemiz gerekiyor. Çünkü dünya artık küçüldü, insanlar bir birini çok daha rahat etkileyebiliyor."

CHP'nin Kahramanmaraş'ta oyunu arttırması için gayret göstereceklerini ifade eden Özpolat şunları söyledi:  "Bu görev devam ederken ben kendi ilimle ilgili çalışmalarımı biraz ihmal ettim. Son dönemlerde yeterli zaman ayıramadım ama bu çalışmaların büyük bir kısmını artık tamamladık. Bundan sonraki dönemde daha sık bir araya geleceğiz. CHP'nin Kahramanmaraş'ta oyunu arttırması, belediyelerde iktidar olması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Ben tekrar aramıza katılan çok değerli konuklarımıza, misafirlere, parti yoldaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum hoş geldiniz diyorum."

Kahramanmaraş Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Esad Şengül yaptığı konuşmada şunları söyledi: "AKP'nin Türkiye'yi götürmüş olduğu karanlığın içerisinden ancak sizlerin katkılarıyla, sizlerin Cumhuriyet Halk Partisi'ne vereceği destekle Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacak diye düşünüyorum. Bu anlamda bu gün rozeti takacağımız farklı siyasi partilerde siyaset yapmış tüm arkadaşlarımıza tekrar tekrar hoş geldiniz diyorum."

Konuşmaların ardından Özpolat, CHP`ye katılan 150 kişiye parti rozeti takarak, teşekkür etti. 

(M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.4° / 13.5°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı