KAR-DER-BİR ‘in Zirve Ziyareti
Gündem 23.04.2013 02:42:45 0

KAR-DER-BİR ‘in Zirve Ziyareti

Gaziantep de kurulu bulunan Zirve Üniversitesine geçtiğimiz hafta bir ziyaret gerçekleştiren KAR-DER-BİR Başkanı Muharrem Erantepli ve üyesi 16 Dershane müdürü Üniversiteyi tanıma imkanı buldu. Yeni açılan Fakültelerini gezerek dekanlardan bilgiler aldıl

Zirve Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Buduk'ın organize ettiği ve Sabah kahvaltısında , kısa adı KAR-DER-BİR olan Kahramanmaraş Dershaneler Birliği yönetimi ile Zirve Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Kısa, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Çetin Doğan, Eğitim Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Fatih Töremen ,Mühendislik Fakültesi Dekan  Prof. Dr. Sinan Hınıslıoğlu ,Hukuk Fakültesi Dekanı : Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, Tıp Fakültesi Dekanı : Prof. Dr. Cumhur Kılınç ile Dershane müdürlerinin katıldığı kahvaltı da Rektör Prof.Dr. Adnan Kısa üniversiteyi anlattı.

Denizden uzakta Gaziantep de Gemi kaptanı ve Mühendislerinin yetiştirdiklerini altını çizen Rektör Prof.Dr. Adnan Kısa," Tıp Fakültemiz açıldı, bu yıl ilk öğrencilerimizi alacağız 3 yıl içinde de 450 yataklı araştırma ve uygulama hastanemizde hizmette girmesi ile bu alanda da iddalı bir fakülte olacaklarını," söyledi.

Daha sonra Fakülte dekanları sıra ile söz alarak Fakültelerini ve bugün verdikleri eğitimleri anlatmalarından sonra ise söz alan KAR-DER-BİR Başkanı Muharrem Erantepli," Ağabey Kardeş mi ? dersiniz, bilemiyorum ama biz öğrenciyi hazırlıyoruz sizler eksik bölümünü tamamlıyorsunuz.. eğitimde okul,dershane ve Üniversite sistemi ile devam eden bu sistem içinde biz sizleri ağabey kardeş görüyoruz.. bu sebeple tam bir yıl önce sizlerle görüşmüştük.. tevafuk oldu yine bir 18 Nisan da bir araya gelmiştik.. ancak bir yılda Üniversitenizde büyük değişim olmuş emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.. Vakfı Üniversitesi olması sebebi ile vakıf mütevelli heyetine de eğitime destek verdikleri için teşekkür ediyorum.

Türkiye'nin bugün birinci meselesi eğitim, iyi yetişmiş eğitimli insan olduğunu belirten Başkan Muharrem Erantepli,"  Kahramanmaraş'ta bulunan tüm dershaneler biri hariç KAR-DER-BİR üyesi bugün buraya tüm dershanelerim müdürü veya yardımcısı olan temsilcisi ile geldik..Bizlere kapılarınızı açıp ev sahipliği yaptığınız için teşekkür ediyorum.. Kar-Der-Bir basın danışmanı Bekir Doğan beyin sizler için hazırladığı Kahramanmaraş el emeği göz nuru çeviz oyma mücevher kutusunu kabul buyurursanız günün anısına sunmak istiyorum," diyerek hediyesini taktim etti.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Kısa ise: Zirve Üniversitenin bir hediyesini verdikten sonra ise toplu bir hatıra resmi çekildi.

KARDERBİR üyeleri daha sonra ise: Gemi Kaptanlığı bölümü, Gemi Mühendisliği bölümünü ziyaret ederek, geminin kaptanlığına Muharrem Erantepli geçerek İstanbul boğazında KARDERBİR üyelerine bir yat turu yaptırdı.

Yeni açılan Tıp Fakültesine geçen KARDERBİR üyeleri en son teknolojinin kullanıldığı fakülte deki eğitim imkanlarını tanıma imkanı bularak Zirve Üniversitesi Ziyaretini tamamladılar.

Ziyaretle ilgili Kahramanmaraş Gazetesine bir açıklama yapan Başkan Muharrem Erantepli," Özellikle Vakfı Üniversiteleri ve Özel Üniversitelerimiz okullarını Dershane Müdürlerimiz ve Rehber öğretmenlerimize tanıtmak için bizleri davet ediyorlar.. bizlerde zaman el verdiği sürece bu okullarımız ziyaret ederek yakından tanıma imkanı buluyoruz.. Öğrencilerimizi yönlendirme açısından çok iyi oluyor. Bu bağlamda bugün Zirve Üniversitesini son yenilikleri ile tanıma imkanı bulduk, verimli bir ziyaret oldu. Yenilikleri görerek Zirve Üniversitesini yeniden bir tanıma imkanımız oldu..." dedi. (Selçuk KILINÇ)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

29.1° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı