Tarih: 23.04.2013 22:23

Demircilik ÇPL'ye çim futbol sahası yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Yapılan çim futbol sahası hakkında bilgi veren Demircilik Çok Programlı Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Turaç Atik, şunları söyledi:

 "Hem okulumuzda eğitim öğretim gören öğrencilerimizin daha iyi imkanlara kavuşması, sportif faaliyetlerini daha güzel mekanlarda yapabilmeleri, hem de okulumuzun yerleşim yerindeki gençlerin sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için okulumuza bir çim futbol sahası kazandırdık. Bildiğim kadarıyla ilçemizdeki okullarda çim futbol sahası olan okul yok. Bizler Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu olarak böyle bir sahayı okulumuza kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Ayrıca bu çalışmayı yaparken bizlere her türlü araç ve ekip desteği sağlayan Demircilik Belediye Başkanı sayın Ali Ekber Tepe'ye teşekkür ediyorum. Ayrıca, böyle bir projeyi hazırlayıp hayata geçirmemiz için bizi teşvik eden Okul Müdürü sayın Orhan Arı'ya, gönüllü olarak ustalık yapan Gürbüz Atik ve Ali Rıza Doğan'a, gerek araçlarını göndererek gerek bizzat gelerek çalışan velilerimize, öğrencilerimize ve okul personelimize teşekkür ediyorum. Bundan böyle de okulumuzun ihtiyaçlarını elbirliği ile gidermeye, daha güzel bir okul ortamı oluşturmaya devam edeceğiz."

 Demircilik Çok Programlı Lisesi Müdürü Orhan Arı ise, okullarına böylesine güzel bir spor alanı kazandırdıkları için Okul Aile Birliği Başkanı Turaç Atik ve emeği geçenlere teşekkür etti.İHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —