Balsuyu Yeniden Aday
Gündem 7.05.2013 10:34:45 0

Balsuyu Yeniden Aday

Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, hafta sonu yapılacak olan borsa başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Balsuyu, "Birlik ve beraberlik içerisinde aşkla, şevkle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 Balsuyu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, görev süresi içerisinde yapılan çalışmaları ve yeni dönemdeki projelerini anlattı. Birlik ve beraberlikte rahmet vardır anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Balsuyu, yeni dönemde de tarım ve hayvancılıkla uğraşan üyelerine en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını kaydetti.

 Ticaret ve Sanayi Odası'yla da her zaman işbirliği içerisinde olduklarını işaret eden Balsuyu, "Birlik ve beraberlik anlayışının inancıyla KMTSO Başkanımız Kemal Karaküçük ile de omuz omuza verdik. En son TOBB'dan memleketimize bir mesleki eğitim kompleksi talebinde bulunduk. Sağ olsun başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere talebimizi boş çevirmediler. Geçen hafta protokolünü imzaladık. Memleketimize hayırlı olsun. İnşallah bu birlikteliğin devam edeceği ümidiyle aşkla şevkle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 İlin tanıtımı için yapılan çalışmaların yanı sıra, yöreye özgün ürünlerin de tescil ettirildiğini anımsatan Balsuyu, yeni dönemdeki projelerini de şöyle sıraladı:

 "Son olarak tarhanamızı tescil ettirdik. Mesleki istişare toplantıları başlattık ve bunu devam ettireceğiz. Tarım ve hayvancılığın önemine inanan biri olarak, kentimizde bu sektörün gelişmesi için gayretlerimiz devam ediyor ve tarıma dayalı organize sanayi bölgesi kurma çalışmalarını başlattık. Aynı zamanda gelişen dünya şartları içerisinde olmazsa olmaz olan lisanslı depoculuk için arayışa girdik. Önümüzdeki kısa zamanda bu düşüncenin gerçekleşeceğine inanıyorum. Borsamızı TOBB'un kurduğu şirkete ortak ettik. İnşallah kısa zamanda memleketimize bunu getireceğiz. Şehir içerisinde kalan borsa binamızı yeni yerine taşıyacağız ve buraya güzel bir bina yapacağız. Bunun için de proje çalışmalarımız devam ediyor."

 Balsuyu, 384 üyelerinin bulunduğunu ve tüm üyelerini borsa seçimlerinde yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.İHA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı