“Kahramanmaraşspor
Spor 8.05.2013 16:13:51 0

“Kahramanmaraşspor'un 1. Lig`e yükselmesi bizlere gurur verdi”

Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, ``Kahramanmaraşspor`un şampiyon olarak 1. Lige çıkması bizi son derece mutlu etmiştir `` dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu`nu 1-0 mağlup ederek Polatlı Buğsaşspor maçı öncesinde şampiyonluğunu ilan eden Kahramanmaraşspor`a tebrik mesajları davam ediyor.

Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak,  Kahramanmaraşspor`u bu başarısından dolayı tebrik etti.

Bu başarıya herkesin destek olması gerektiğini ifade eden Çanak, ''Kahramanmaraşspor`un Kahramanmaraşlı bir Teknik Direktörle şampiyon olması ve PTT 1. Lig`e yükselmesi bizlere büyük gurur verdi. Spor her zaman toplumları birleştirmiş ve kötülükleri ört pas etmiştir. Kahramanmaraş olarak biz de futbolun güzelliklerinden en iyi şekilde faydalanmaya çalışacağız. Kahramanmaraşspor`un zor günlerden geçerek bu günlere geldiğini en iyi bilenlerden biriyiz. 26 yıl sonra tekrar bize bu gururu yaşatan Kahramanmaraşspor Kulübünün yönetimini teknik görevlilerini ve tüm futbolcularını ayrı, ayrı tebrik ediyorum. Kahramanmaraşspor`a 1.Lig`de başarılar diler, yeni sezonda da dostluk, kardeşlik içinde centilmence oynanacak coşkulu maçlar temenni ederim.''  dedi.

BELEDİYESPOR`U DA 2. LİG`DE GÖRMEK İSTİYORUZ

Öte yandan  geçtiğimiz sezon BAL Ligi`ni şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon 3. Lig 3. Grupta ilk sezonu olmasına rağmen büyük bir başarı göstererek ligi 4. Sırada bitiren ve Play-Off oynama hakkı kazanan Kahramanmaraş Belediyespor`u da bu başarısından dolayı tebrik eden Çanak, ''Önümüzdeki hafta içerisinde Yozgat`a oynanacak olan Play-off maçlarında da Kahramanmaraş Belediyespor`a başarılar diliyoruz. Temennimiz Kahramanmaraşspor gibi Kahramanmaraş Belediyespor`un bir üst lige çıkmasını istiyoruz'' dedi. 

TEKNİK DİREKTÖRLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

İki sezondan bu yana iki takımımızın da gösterdiği başarının altında Kahramanmaraş`lı Teknik Direktörlerin olmasından da ayrıca çok mutlu olduğunu belirten  Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak,  Kahramanmaraşlı antrenörlerin kendilerine fırsat verildiği takdirde neler yapılabileceğini göstermişlerdir. Bizim amacımız bu iki takımımızın da aynı teknik direktörlerle yani Kahramanmaraşlı Teknik direktörlerle yollarına devam etmesidir. Ben inanıyorum ki Kahramanmaraşlı teknik direktörlerimiz bir üst ligde de başarılı olacaklardır.'' edi.

SIRADA FUTBOLCULARIMIZ VAR

Teknik Direktörlerimizin bu büyük başarısından dolayı gururlandığını belirten Çanak, sıra Kahramanmaraş`lı sporcularda olduğunu söyledi.

Çanak, ''Yıllardır Kahramanmaraş`tan neden üst liglerde Kahramanmaraşlı futbolcular yok diye hep serzenişte bulunduk.  Bu futbolcuların önünü teknik direktörlerimiz açtı bundan sonra bu teknik direktörlerimiz sayesinde başarılı Kahramanmaraşlı futbolcularda yavaş yavaş üst liglerde boy gösterecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın çünkü Kahramanmaraş`ta hem yetenekli teknik direktörler var ve hem de futbolcular var yeter ki fırsat verilsin.'' dedi. (Erdoğan KİSKO)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

29.1° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı