Aile Boyu Hırsızlık

25.06.2013 12:58:52

Kahramanmaraş'ta, girdikleri işyerlerinde tezgahtarları oyalayarak, giyim, mutfak, gıda ve temizlik maddeleri çaldıkları öne sürülen baba ve 2 oğlu, düzenlenen operasyonla yakalandı.

 Alınan bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bir işyerinden 11 adet takım elbisenin çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Son günlerde benzeri hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran polis, hırsızlıkları yapan şahısların Y.K. (60) ve oğulları İ.K. (22) ile M.K. (23) olduğunu belirledi.

 Baba ve 2 oğlunun Gaziantep'te ikamet ettiğini ve yaptıkları soygunun ardından bu kente döndüklerini tespit eden polis, zanlıların geleceği saatte Gaziantep yolunda uygulama yaptı. Uygulama noktasına gelen 3 şahıs, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınırken, çaldıkları malzemelere de el konuldu.

 Çetenin, kentte gerçekleştirdikleri hırsızlıklarda piyasa değeri yaklaşık 20 bin TL'yi bulan giyim, mutfak, gıda ve temizlik ürünleri çaldıkları belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, bugün adliyeye sevk edildi.İHA



1

Enerji de Kadının Ayak Sesleri

2

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

3

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

4

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

5

Başkan Akpınar, Mahalle zi̇yaretleri yaparak vatandaşlarla hasbi̇hal etti