Tarih: 30.06.2013 20:06

104 yaşındaki Elif Yalçın hayatını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık 3 ay önce haberlere konu olan 104 yaşındaki Elif Yalçın, geride torunlarına hoş anılar bırakarak hayata veda etti. 60 torun sahibi olan Yalçın torunlarının torunlarını da görerek dünyada çok az insanın yaşadığı duyguları yaşayan biri olma özelliğine sahipti.

 104 yaşında süt dışı ve saçları yeniden çıkan Yalçın'ın durumu uzmanlara göre sık görülen bir olay değildi. Uzmanlar, konu hakkındaki açıklamalarında şu bilgileri vermişti: "``100 yaşından sonra süt dişi ve saç çıkması sık rastlanan bir durum değil. Ancak halk arasında 100 yaşından sonra süt dişi ve yeni saçların çıktığı söylenirdi. Bunun çok bilimsel bir açıklaması olamasa da, beyinden alınan sinyaller sayesinde bu tür durumlar olabilir."

Ulusal basında da yer alarak dikkatleri üzerine çeken Elif Yalçın'ın ihtiyarlık dışında hiçbir rahatsızlığı olmadığını ve son bir haftadır yemek yiyemediğini söyleyen oğlu Süleyman Yalçın, annesinin vefatından sonra Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Annemi Salı günü sabaha karşı kaybettik, ihtiyarlık dışında hiçbir rahatsızlığı yoktu ancak son bir haftadır yemek yiyemiyordu. 60 torunuda cenazesinde hazır bulunarak son görevlerini yerine getirdi ve dualarla, Fatiha'larla annemi ahirete uğurladık. Annem geride güzel bir aile bıraktı, her torununa anılarını anlattı, herkeste onunla ilgili çok güzel anekdotlar kaldı. Bir asırlık ömründe annem bizimle beraber kalarak bizlere çok güzel günler yaşattı. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz, mekânı cennet olsun." (M. Serhat TOPALCA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —