Onlar Dünya İyiliği İçin Çalışıyorlar
Gündem 13.07.2013 17:24:06 0

Onlar Dünya İyiliği İçin Çalışıyorlar

Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş şubesi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte günlük bin 200 kişiye iftar yemeği ikramına ve yardımlarına devam ediyor.

Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş şubesi Başkanı Mustafa Timurbanga yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kimse Yok Mu Derneği olarak Ramazan ayında yapılan yardım faaliyetlerini yanında ülkemizde 636 bin 300 kişiye, yurt dışında da 500 bin kişiye toplamda 1milyon 136 bin 300 kişiye iftar yemeği sunmayı hedeflendiğini, Kahramanmaraş'ta da günlük 1200 kişiye iftar yemeği vererek yardımlara devam ediyoruz."

Şube Başkanı Timurbanga, Kahramanmaraş'ta ihtiyaç sahibi ailelerin yoğun olduğu bölgelerde Serintepe, Pirireis, Yörükselim mahallesinde, kasaba ve köylerde iftar çadırlarıyla iyilik kervanlarını arttırarak devam ettiklerinii ifade etti. Kasaba ve köylerde İftar verilen olan yerler hakkında bilgi veren Timurbanga,  Önsen, Karadere, Peynirdere, Şahinkayası, Kurtlar, Bulutoğlu, Küçüknacar, Kale, Kartal, Fatihler, Kızıldamlar Kızıldamlar, Elmalar, Yenicekale, Camuzoğlu, Kümperli, Kızılseki, Maksutlu, Altınova, Bulanık, Güzelyurt, Öşlü, Cüceli, Sarıçukur, Budaklı, İsmailli, Kılağlı, Dereli, Kavlaklı, Çileşeler, Çakallı, Kürtül ve bunun gibi birçok köyde ve kasabada iftarlar vererek dostluk ve kardeşliğin önemini pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.  

Mustafa Timurbanga Kahramanmaraş'ta oturup kendi köy, kasaba ve mahallelerinde bulunan insanlara iftar vermek isteyen hayırseverlerin kişi başı 5.TL karşılığında derneğe başvurmaları halinde o köylerde de iftar sofraları kuracağını söyledi.

Timurbanga: "Yapılacak olan yardımların, fitre ve zekât makbuz karşılığında alındığını bizim adımıza gelip yardım isteyenlerden mutlaka derneğin bağış makbuzunun istenmesi istirham ettiklerini çünkü Ramazan ayını fırsat bilen kendini uyanık sayan dolandırıcılara fırsat verilmemesi gerekiyor." diyerek vatandaşları hayırlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesi için yardımseverleri uyardı.

Kimse Yok Mu Derneği şube başkanı Timurbanga yardımlarını ulaştırılacağı adresleri şöyle sıraladı: "Vatandaşlarımız giyim bağışında bulunabilecekleri gibi 70 TL. değerindeki gıda kolilerinin temininde bize yardımcı olabilirler. İsterlerse tüm operatörlerden hiç yorulmadan her akşam bir kişiye iftar ettirebilirsiniz. Bunun için İftar yazıp 5777'ye SMS atmanız yeterli. Böylece 5 TL bağışlayabilirsiniz. Aynı zamanda detaylı bilgi için 0344 215 40 01 veya 44 44 593 arayarak bilgi alabilirler ve yardımlarını ulaştırabilirler." (M. Serhat TOPALCA)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

14° / 7.4°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı