MHP
Gündem 19.08.2013 18:48:29 0

MHP'li Kurt AK Parti'ye Meydan Okudu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi İnşaat Mühendisi Mustafa Burak Kurt, Oniki Şubat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta heyecanlı geçmesi beklenen 2014 yerel seçimleri sürecinde partiler aday adaylarını açıklamaya devam ediyor. Birçok kişinin ismi aday adaylığı için kamuoyunda dolaşırken seçim çalışmalarına erken başlamak isteyenler aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. İsmi açıklananlardan biri de Mustafa Burak Kurt oldu.

Mustafa Burak Kurt'un aday adaylığını açıkladığı programda konuşma yapan MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, "Kendisine başarılar diliyoruz, hepimize Kahramanmaraşlılara ailesine hayırlı olsun diyoruz." diyerek şunları dile getirdi: " Milliyetçi Hareket Partisi her zaman olduğu gibi siyasi harekette milletine, vatanına, birliğine beraberliğine hizmet etmek için elinden gelen gayret ve çabayı göstermek için bu gün burada da aday tanıtımıyla beraberliğimizi ortaya koyacağız. Kahramanmaraş MHP teşkilatı olarak her zaman söylediğimiz gibi Kahramanmaraş'ta ana muhalefet partisi görevini üstlenen ve Kahramanmaraş'ın artık ufkunun ve görüntüsünün değişebileceği ortamın geldiğini, Kahramanmaraş'ın Türkiye'de ekonomik büyüklüğü ile birlikte sosyal alandaki birlikteliğini ve mücadelesini ortaya koyacak.  Bunun içinde gerekli kadroları mahalli idarelerde seçecek olan Kahramanmaraş halkımızın ve milletimizin işte MHP mensupları olarak aday adayını tanıtımını bu gün başlatmış bulunuyoruz. Oniki Şubat İlçemize aday adayı olan çok değerli arkadaşlarımızdan inşaat mühendisi Burak Kurt Beyefendi ile bir arkadaşımız da bu kervanda yolunu almıştır."

MHP İl binasında düzenlenen törenle aday adaylığını açıklayan Mustafa Burak Kurt şunları söyledi: "Mensubiyetimle onur duyduğum partimden, İlk öğrendiğim el işareti olan Bozkurt`u temsil eden partimden,' Ş ‘harfinden orak ve çekiç yapanlara inat ‘C' harfinden üç hilalli Bayraklarını yaptığım partimden; Babamın partisinden, Atamın partisinden, Başbuğumun partisinden, Milliyetçi Hareket Partisinden Oniki Şubat Belediye Başkan aday adaylığımı sizlerin huzurlarınız da açıklıyorum."

"BİR ÜLKÜCÜNÜN BİR AMPULCÜDEN FARKINI TÜM KAHRAMANMARAŞ`A GÖSTERECEM"

Adaylığı kesinleştikten sonra AK Partilere seçim sürecinde zor günler yaşatacağını savunan Kurt şu şekilde konuştu: "Öncelikle aday olur isem, buradan Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarına bir duyurum olacak, şu saat ve dakika itibariyle uykusuz ve sancılı geceler sizi bekliyor haberiniz ola.  Nereden nasıl ve ne şekilde getirirseniz getirin adayınızı bir ülkücünün bir ampulcüden farkını tüm Kahramanmaraş`a göstereceğim Allah`ın izniyle. Çünkü biz ülkücüler ampulcülerden farklıyız. Biz ülkücüler, Allahtan başka kimseye tapmayız. Biz ülkücülerin işareti Bozkurt`tur, onların ki ise paradır. Onlar için paraya giden her yol mubahtır, bizler için ise günahtır. Bizlere ülkücü dedikleri vakit onurlanırız, onlara ampulcü denildiği vakit hemen parlarlar. BizIer hilal bıyık bırakırız, onlar badem bıyık, ondandır ya zaten tarhananın yanında ceviz değil de badem yerler. Ama kırdıkları cevizinde haddi hesabı yoktur. Ampulcüler, gıda paketleri, çek ve kömür dağıtırlar, biz ülkücüleri,  bilgi, fikir ve ideoloji dağıtırız. Ampulcüler hep mağdur olur, ama nedense hep ülkücüler mahkûmdur. Ampulcüler teröristleri karşılamak için Habur`a gider, biz ülkücüler memleketi korumak için tabura gideriz."

"AMPUL YAVRUSU BÜYÜYÜNCE EN FAZLA FLÖRASAN, IŞILDAK OLSA OLSA FIRILDAK OLUR"

"Ampulcülerin fikriyatı ve zoru görünce hemen döndür. Biz ülkücülerin ise titre ve kendine döndür."şeklinde konuşan Kurt sözlerine şu şekilde devam etti: " Onların siyasi akımları ampulcülük, Bizimki ise ülkücülüktür. Kurt yavrusu büyüyünce gene kurt olur, Ampul yavrusu büyüyünce en fazla flörasan, ışıldak olsa olsa fırıldak olur. Ampulcüler için şehit analarıyla, teröristlerin anaları arasında bir fark yoktur, biz ülkücüler için ise, bu sözleri söyleyenlerin analarıyla teröristlerin anaları arasında bir fark yoktur."

Kahramanmaraş Oniki Şubat İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Burak Kurt: "Proje ve hizmetlerimiz ile alakalı ilerleyen günlerde geniş kapsamlı bir sunumum olacak. Artık gün, Ülkücülerin güneşten önce uyanma vaktidir. Artık gün, Ülkücülerin güneşi doğduğu yerden karşılamasının vaktidir. Artık gün, Ülkücülerin ampulleri söndürüp üç hilalli bayraklarla 9 adet ışığı 12 Şubat belediyesinde yakmasının vaktidir."diyerek sözlerini bitirdi. (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı