AK Parti Yeni İlçe Başkanlarını Kamuoyuna Tanıttı
Siyasi 25.08.2013 17:59:57 0

AK Parti Yeni İlçe Başkanlarını Kamuoyuna Tanıttı

AK Parti İl Teşkilatı düzenlenen programda Kahramanmaraş Oniki Şubat ve Dulkadiroğlu ilçe başkanlıklarına seçilen isimleri kamuoyuna tanıttı.

Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasıyla beraber iptal edilen Merkez İlçe Başkanlığı yerine yeni İlçe Başkanlıkları oluşturuldu. Buna göre Merkez, Oniki Şubat ve Dulkadiroğlu olmak üzere iki ilçeye ayrıldı.

Kurulan yeni ilçelere AK Parti tarafından atanan Ömer Oruç Bilal Debgici ve Ahmet Özdemir düzenlenen programda kamuoyuna tanıtıldı.

İlçe Başkanlıklarına getirilen Debgici ve Özdemir programda yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik içinde Kahramanmaraş ve Türkiye için çalışacaklarını ifade etti. AK Parti ailesi içinde yer aldıkları için memnuniyetlerini dile getiren İlçe Başkanları görevi sona eren eski merkez ilçe başkanı Necati Okay'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında gösterdiği başarıların kendilerine daha büyük görev yüklediğini söyledi.

Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyada yaşanan olaylara değinen Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici şunları konuştu: "Dünyada, özellikle yanı başımızda coğrafyamızda Mısır'da, Suriye'de, Mymar'da katledilen zulme uğrayan vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi, ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. En kısa zamanda da bu coğrafyada barışın hâkim olmasını temenni ediyorum."

"ONLARIN BİRER ASKERİ OLARAK KOŞTURMAKTAN BÜYÜK BİR ONUR DUYUYORUZ"

Uzun yıllardır AK Partide hizmete devam ettiklerini ve bu çalışma azmi ve gayretini Başbakan Erdoğan'dan aldıklarını ifade eden Debgici şu şekilde konuştu: "Biz, AK Parti kurulduğu günden itibaren çeşitli görevlerde bulunduk. 2003 yılından itibaren de merkez ilçe yönetiminde göreve geldik ve o günden bu güne de hiç durmadan sürekli çalışmakta ve gayret etmekteyiz. Elbette ki bizim bu çalışma ve gayretimiz Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan ileri geliyor. Onların birer askeri olarak koşturmaktan son derece büyük bir onur ve şeref duyuyoruz. Allah hepimizin şimdiden yar ve yardımcısı olsun. Biz İnşallah bundan sonraki süreçte Dulkadiroğlu İlçe Başkanı olarak aldığımız görevi layıkıyla yerine getireceğiz ve kaldığımız yerden göreve devam edeceğiz. Bu zaman zarfında AK Parti kurulduğu günden bu güne görev yapan İlçe Başkanlarımıza en son olarak da Necati Okay Başkanımıza ve ekibine özellikle teşekkür ediyorum ve hepsine saygılar sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de Allah'ın izniyle yeni kurulacak teşkilatımızla birlikte hep beraber el ele Kahramanmaraş'ımızın daha da ilerilere taşınması için, ülkemizin daha da yükselmesi için elimizden her türlü gayreti sarf edeceğiz." 

"ONUN ŞİAR EDİNDİĞİ ŞEYLERİ ŞİAR EDİNDİK"

Ailenin ve yaşadıkları toplumun kendilerine öğrettiği inanç sistemiyle hizmet etmeye çalıştıklarını ve Başbakan'ın şiar edindiği şeyleri kendilerine şiar edindiklerini kaydeden Oniki Şubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir şunları dile getirdi: "Biz bir inanç sistemiyle büyüdük, annemiz, babamız, içinde yaşadığımız çevre bize bir şey öğretti. İnsanımıza, toplumumuza faydalı olmayı, yaşadığımız ortama faydalı olmayı öğretti. Bu inanç sistemiyle büyürken bir gün Başbakanımızla tanıştık, biz onun şiar edindiği şeyleri şiar edindik, onun yapmaya çalıştığı şeyleri yapmaya çalıştık. Onun bu ülke için olan sevdasını paylaşmaya, yükünü azaltmaya çalıştık. Bu güne kadar bunu AK Partinin bir üyesi, bir delegesi, bir il yönetim kurulu üyesi olarak, bir il başkan yardımcısı olarak yaptık. İnşallah bu gün ve bu günden sonra Oniki Şubat İlçe Başkanı olarak yapacağız."

"O KADAR BAŞARILI OLMUŞ Kİ BU BAŞARININ ÜSTÜNE BİR ŞEYLER KOYMAK İÇİN ÇOK ZORLANACAĞIZ"

"Ondan sonra yine AK Parti ailesinin bir ferdi olarak Başbakan'ımızın yükünü almaya, onun sevincini paylaşmaya, onun bu ülkede açtığı yolu biz de bir nebze aydınlatmaya çalışacağız." Şeklinde konuşan Özdemir sözlerine şu şekilde devam etti: " Bu oluşumun içinde olmaktan her zaman gurur duydum, bundan sonra da gurur duymaya devam edeceğim. Sayın ilçe başkanımızın görevi sona erdi kendilerine de teşekkür ediyorum. O biraz bizim işimizi zorlaştırmış, o kadar başarılı olmuş ki, oy oranımız oldukça yüksek, belki artık bu başarının üstüne bir şeyler koymak için çok zorlanacağız. Ama biz diğer arkadaşlarımızla birlikte, bundan sonra kuracağımız yönetimimizle birlikte bu gücü içimizde hissediyoruz, sizden de bu enerjiyi alıyorum, Allah'ın izniyle bundan sonra daha iyi hizmetler yapmayı umuyor ve diliyorum." (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.4° / 13.5°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı