Aday Adayı Kazancı sahaya indi
Gündem 29.08.2013 17:59:21 0

Aday Adayı Kazancı sahaya indi

Kahramanmaraş Oniki Şubat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Tuncay Kazancı çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Tuncay Kazancı gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz günlerde mahalle ziyaretleriyle çalışmalarına devam eden Kazancı, şu anda mahalle muhtarlarıyla ve azalarla görüştüklerini dile getirdi. Mahallelerin sorunları hakkında bilgi alarak bunları not ettiklerini aktaran Kazancı, Belediye Başkanlığını kazandıkları takdirde elde ettikleri verilen hizmetleri bir an önce yerine getirmek için kolaylık sağlayacağını kaydetti.

Kazancı, En önemli projelerinden biri olarak tanımladığı muhtar koordinasyon merkezlerinin mahalle sorunlarının çözümünde aktif rol alacağını belirterek sadece muhtarlara tahsis edilen telefonlarla iletişim konusunda sıkıntı yaşanmayacağını aktardı.

Adaylıkların kesinleşmesine az bir süre kala çalışmalarını sahada bulunarak devam ettiren Kazancı, gittiği mahallelerde kendilerine karşı bir teveccüh olduğunu söyledi. Ziyaretler sırasında halkın kendisini tanıdığını ve dağıttıkları broşürlerde yer alan projelerin mahalle sakinleri tarafından bilindiğini ifade eden Kazancı, ilk izlenimlerinin vatandaşların kendilerine olumlu baktığı yönünde olduğunu söyledi.

Kazancı seçim çalışmaları hakkında: "Kahramanmaraş'ın mahallelerinin tamamında ne yapacağımızı, nerden başlayacağımızı ve yol haritamızı çok net bir şekilde ortaya koyacağız." dedi. 

"HER MAHALLEYİ AYRI AYRI RAPORLUYORUZ"

Mahalle ziyaretleri hakkında bilgi veren AK Parti Oniki Şubat Belediye Başkanı aday adayı Tuncay Kazancı şunları dile getirdi: "9 farklı mahalleye ziyaretlerde bulunduk, muhtarlarımızla karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Projelerimizle ilgili olarak hem muhtarlarımızla ve birçok mahallede mahalleli ile birlikte azalarıyla bir araya geldik. Mahalle ziyaretlerinde o mahallelerin sorunlarını tespit ettik, sorunların tespitinin yanı sıra mahallelerdeki öncelikleri belirledik. Bu noktada her mahalleyi ayrı ayrı raporluyoruz. Bu önceliklere göre neler yapılacağını, muhtarlarla ve orada yaşayanlarla birlikte kararlaştıracağız ve orada sorunlara çözüm üretme noktasında yol almaya çalışacağız."

MUHTAR KOORDİNASYON MERKEZLERİ KURULACAK

Belediye başkanlığı aday adaylığı kesinleşip seçimleri kazandıkları takdirde muhtar koordinasyon merkezleriyle aktif bir çalışma içine gireceklerini belirten Kazacı şu şekilde konuştu: "Bunun yanı sıra muhtarlarımıza yine seçim beyannememizde yer alan muhtar koordinasyon merkezleri kurulması noktasında özellikle birçok bilgilendirmelerde bulunduk. Belediyede ayrı birimin tamamen muhtarlara odaklı çalışacağını, muhtarlardan gelen her konunun yalnızca muhtarlara bakan telefonlar tarafından karşılanarak sorunların tek tek not alınacağını, bu sorunların çözülenlerine hemen bilgi verileceğini, çözülemeyenlerin de niçin çözülemediği noktasında geri dönüş yapılacağını ve bu noktada teknolojinin bütün imkânlarından yararlanılarak günlük takipler haftalık ve aylık takipler söz konusu olacağını muhtarlarımızla paylaştık."

Kazancı mahallelerde en önemli eksikliklerden birisinin de spor yapılabilecek alanların bulunmaması olduğunu söyledi.

"GİTTİĞİMİZ HER YERDE İNSANLARIN İLGİSİNİ GÖRÜYORUZ"

Kazancı, Mahalle ziyaretleri sırasında muhtarların ve halkın aday adaylığına nasıl baktığı şeklindeki soruya şöyle cevap verdi: "Biz şu anda saha çalışması yürütüyoruz ve bana göre bu bizim yaptığımız işin en önemli kısmı. Çünkü her mahalleye gittiğimizde gerçekten ben çok heyecanlanıyorum. Mahallelerin muhtarlarıyla, azalarıyla oturup konuştuğumuz zaman onları da çok heyecanlı görüyorum. Niçin, şu anda biz yapacağımız her şeyi, yapmak istediğimiz her şeyi, fikirlerimizi projelerimizi her mahallede tek tek anlatıyoruz. Bizim belediyeyi nasıl hayal ettiğimizi, nasıl bir organizasyon yapacağımızı, o mahallelerinin sorunlarına nasıl çözümler getireceğimizi her mahallede anlatıyoruz. Bu çok farklı bir nokta çünkü insanlarımızla bir arada olmak onlara kendimizi anlatmak bana göre çok özel ve çok değerli. Ve mahallelerde de çok büyük ilgiyle karşılanıyoruz, çok ilgi duyuyorlar çünkü biz Oniki Şubat Belediyesi aday adaylığını açıklayan ilk adayız. Biz şu anda ulaşıyoruz, onların yanına gidiyoruz, onları muhtarlık binalarında ziyaret ediyoruz. Bu şu demektir, mahallelerde yapılan bütün tespitler hayata geçmek için hazırlıkların tamamlandığını düşünüyorum. Tamamlanacağını da düşünüyorum.

"KENDİ DİLİMİZLE YERİNDE VE SAHADA ANLATIYORUZ"

Şunu söyleyeyim rahatlıkla, gittiğimiz her yerde bizi tanıdıklarını görüyorum bu beni çok mutlu ediyor. Broşürlerimizin tamamının o insanlara ulaştığını gördüm bu beni çok mutlu etti. Bizim ismimizi tamamı öğrenmişler, kim olduğumuzu öğrenmişler, ne yapmak istediğimizi de öğrenmişler. Ama biz bunu kendi dilimizle kendi ifadelerimizle yerinde ve sahada anlatıyoruz, bana göre bu çok daha önemli. Bir kâğıtta size bazı bilgiler gelebilir, siz onu okursunuz ama bunun hayata geçmek iradesini kişinin kendisinden işitmeniz lazım. O anlamda bizim yaptığımız saha çalışmalarının gerçekten karşılık bulduğunu, o mahallelerde yaşayan bütün insanların ilgi gösterdiğini gittiğimiz her yerde görüyoruz." (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.3° / 13°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı