Beşir Derneği'den bir güzel çalışma daha

Beşir Derneği

Beşir Derneği Kahramanmaraş Temsilciliği faaliyetlerine spor teşvikleriyle devam ediyor.

Beşir Derneği Temsilciliği açıldıktan sonra gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekmişti. Hayır kampanyaları ve ihtiyacı olanlara yaptıkları yardımlarla şehirde ön plana çıkan Beşir Derneği, spor alanında da kendini göstererek DSİ 20. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel tenis turnuvasına sponsor oldu.

6 farklı yaş grubunda sporcuların yarıştığı turnuva sonrası dereceye girenlere teşvik ödülünü Dernek adına Başkan Hikmet Baba verdi.

Turnuvaya katılan sporcu sayısı ve ilk iki dereceyi alan isimler şu şekilde:

8-9 yaş kategorisinde 15 sporcu, birinci, Efe İmrek, ikinci, Pırıl Tümer;  10-12 yaş kategorisinde 12 sporcu, birinci, Emir Arpasatan, ikinci, Hakan Bilgen; 13-15 yaş bayan kategorisinde 6 sporcu birinci, Melisa Kazancı, ikinci, Beyza Nur Yıldırım; 13-15 yaş erkek kategorisinde 13 sporcu birinci, Hüseyin Beyazıt ikinci, Emre Canlı; Tek bayanlar kategorisinde 14 sporcu, birinci, Fatma Kardeş, ikinci, hande ceviz; +18 erkekler kategorisinde 13 sporcu, birinci, Ali Furkan Canlı, ikinci, Atıf Emre Atmaca.

Kahramanmaraş Beşir Derneği Temsilciliği Başkanı Hikmet Baba konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Beşir Derneği Kahramanmaraş'ta faliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Genç kardeşlerimizi spora teşvik etmek ve sokaktaki zararlı yaşamdan uzak tutmak amacı ile yapılan bu türlü faliyetleri Beşir Derneği olarak her zaman destekledik, desteklemeye devam edeceğiz. Bu turnavaya emeği geçen ve maddi manevi destek de bulunan tüm ağabeylerimize teşekkür ederiz." (M. Serhat TOPALCA)



AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!