Demir; “Kan Emici ABD
Gündem 4.09.2013 12:17:39 0

Demir; “Kan Emici ABD'yi Ortadoğu'dan kovacağız”

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kahramanmaraş İl Başkanı Gürkan Demir Suriye'ye yapılması düşünülen müdahale ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

ABD'nin demokrasi vaadiyle müdahale ettiği yerlerde kan akıttığını savunan İl Başkanı Demir Suriye'ye müdahale girişimlerini kınadığını ifade ederek şunları belirtti: "Demokrasi vaatleriyle ayak bastığı topraklara "kan"dan başka hiçbir şey götürmeyen, yıllar önce Irak'ta, Kimyasal silah kullanıldığı iddiasını ortaya atıp yüz binlerce Müslüman'ı katleden, Felluce`de, Bağdat`ta Müslüman kadınlarına tecavüz eden, kana susamış Amerika ve onun işbirlikçisi olan Batılı Emperyalist güçlerin, kardeş Suriye Halkına karşı Emperyalist müdahale girişimlerini kınıyoruz."

Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması gerektiğini ifade eden Demir şunları kaydetti: " Irak`ta, Müslümanları katleden ABD askerleri için ''ülkelerine sağ salim dönmeleri için dua ediyorum'' diyen, Cami bombalatıp mezhep savaşı yaratma peşinde olan Tarık Haşimi`ye kol kanat geren, Yurdun dört bir yanını NATO üsleriyle dolduran, İran`a karşı Kürecik radarı, Suriye`ye karşı Patriotları kurduran, Conilerin arkasını kollaması için Türk askerini Afganistan`a yollayan, Libya`ya karşı NATO beslemesi teröristleri destekleyip Fransızların `haçlı savaşı` benzetmesi yaptığı savaşa katılma tezkeresi çıkaran, Suriye`de batı destekli teröristlerin hamiliğini yapıp boğazına kadar dökülen kana ortak olan AKP Hükümetini ve ABD'yi uyarıyoruz. Bu senaryoları yıllar önce Irak'ta uyguladınız, aynı senaryoyu Suriye'de uygulamanıza müsaade etmeyeceğiz. Suriye'nin Toprak bütünlüğü, Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür."

Suriye'de Esed'e karşı mücadele eden ÖSO'yu terörist olarak nitelendiren Demir şöyle konuştu: " Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) şuan Suriye'de Beşar Esad ile çatışan teröristler, AKP hükümeti tarafından beslenmekte ve barınmaları sağlanmaktadır. O, eli kanlı çeteler Suriyeli değillerdir.  El Kaide`den, Müslüman Kardeşler`e kadar birçok örgüt Beşar Esad'a karşı savaşmaktadır. Suriye'deki dökülen kanın sorumlusu Esad değil, ABD ve taşeronluğunu üstlenen AKP Hükümetidir. Kimyasal silah yalanları dâhil yapılanlar,  içerisinde Türkiye'nin de bulunduğu 22 ülkenin sınırlarını değiştirmek amacıyla Amerika tarafından planlanmış Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır. Türk Milleti olarak bu projenin uygulanmasına müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizi bölmek isteyen kan emici ABD'yi Ortadoğu'dan kovacağız." (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

29.1° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı